Kızılay ile dönem dönem çalışmalar yapan ve Kan Merkezine sürekli ziyaretlerde bulunan Ocaklılar yaptıkları kan bağışıyla birlikte vatandaşlarında bağışta bulunması noktasında çağrıda bulundular.

Son yıllarda farkındalık oluşturma noktasında yaptıkları proje ve faaliyetlerle toplumun dikkatini çeken Trabzon Ülkü Ocakları genele yaydığı çalışmalarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Bölge Kan Müdürlüğü ile sürekli irtibat halinde olduklarını ve bölgede ki kan bağışı başta olmak üzere, organ nakli ve kök hücre çalışmalarını verilerle takip ettiklerini belirten Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık " Ülkü Ocaklarının içinde bulunmuş herkes ve milliyetçi camiayı tanıyan vatandaşlarımız kan verme noktasında ne kadar hassas olduğumuzu bilirler. Ülkü Ocaklarının sürekli güncellenen kan grubu listeleri vardır. Bu sayede ihtiyacı olup bize ulaşan vatandaşlarımıza ivedilikle kan bulma ve verme noktasında yardımcı olmuşuzdur.  Kanın sürekli bir ihtıyaç olduğunu belirterek vatandaşlarımızı bir kez daha Kızılay'a kan bağışında bulunmaya davet ediyorum." dedi...