Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından bu sene ikincisi düzenlenen Üşüyen Çocuk Kalmasın yardım kampanyası ile  okullarda cinsiyet ve yaş grupları önceden belirlenen çocuklara bot ve mont yardımı yaparak, ihtiyaçların giderilmesine yardımcı oluyor.

Sosyal yardımlaşma çalışmalarına vatandaşların da dahil ederek, toplum duyarlılığını arttırmaya gayret gösteren Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığı yardımların ilk bölümünü Akçaabat Salacık Ortaokuluna ulaştırdı.

Salacık Ortaokulu Müdürü Zafer Turan ile görüşüp ihtiyaç sahibi çocukların belirlendiğini belirten Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık " Geçen sene ilkini düzenlediğimiz üşüyen çocuk kalmasın ihtiyaç kampanyası ile seksen tane çocuğumuza destek olmuştuk. Bu projenin devamında bu sene ikincisi düzenlediğimiz projemizle iki yüz çocuğumuza destek olmayı hedefledik. Yardım kampanyasının ilk etabı olan bot ve montlarımızı karne tatilinden önce okul müdürümüze teslim ederek, çocuklarımıza hem karne hediyesi vermek hemde ihtiyaçlarına bir nebze katkı sunmaya çalıştık. Allah emeği hgeçen herkesten razı olsun " dedi.