Trabzonspor’da sezon başında yeni transferlerle kurulan alternatifli kadro meyvesini vermeye başladı... Takımda yaşanan forma rekabeti nedeniyle tüm oyuncular en iyi performansını sahaya yansıtmaya çalışırken, sakat oyuncuların da takıma dönmesiyle birlikte teknik direktör Ünal Karaman’ı ilk 11 konusunda tatlı bir telaş sardı. 4-0’lık Galatasaray zaferi ile milli araya moralli giren Fırtına, yarın Alanyaspor karşısında da iyi performansını sürdürmeyi hedeflerken, Karaman da yavaş yavaş sahaya süreceği 11’i belirlemeye başladı.

3 isim zorluyor

Kaleyi yine Onur’a emanet etmeyi planlayan Karaman, savunma hattında ise zorunlu bir değişikliğe gidebilir. Hosseini’nin milli takım kampından sakat dönmesi nedeniyle stoper ikilisini Toure- Mustafa olarak belirleyen tecrübeli çalıştırıcı, sağ bekte Pereira’ya, sol bekte ise Novak’a formayı verecek. Başarılı hoca, yüksek istatistik ortalamasıyla oynayan orta sahadan ise oldukça memnun. Hafif ağrıları olan Onazi’nin hazır olması durumunda Nijeryalı oyuncunun yanında Sosa’yı görevlendirecek olan Karaman, Anthony, Yusuf ve Olcay üçlüsünü de bozmayı düşünmüyor. Ancak Kucka, Abdülkadir Ömür ve Amiri de formayı zorluyor.

Gol silahı

Karadeniz ekibinde, Burak henüz ilk 11 için hazır değil. Anthony’i de kanatta kullanmayı planlayan Karaman’ın, en büyük gol silahı yine Rodallega olacak. Galatasaray karşısında 4 dakikaya 1 gol sığdıran Caleb Ekuban ise hamle oyuncusu olarak kenarda bekleyecek.