Bocutoğlu, ‘’Gençlerimiz hayatlarında en önemli kararlarından birini veriyorlar, eğitimlerini devam ettirecekleri üniversitelerini seçiyorlar. Geleceğimiz olan gençlerimizin tamamına başarılar ve hayırlı tercihler diliyor ve önemli bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Tercihlerinizi son güne bırakmış olabilirsiniz, belki de günlerdir araştırmalar yapıyor, size en uygun üniversiteyi seçmeyi çalışıyorsunuz. Son güne bıraktığınız tercihlerinizi son saatlere asla bırakmayın. Sistemsel yaşanılabilecek sorunlar geleceğinizin kaderi olmasın. Bu anlamda Avrasya Üniversitesi olarak Meydan Parkı altında kurduğumuz tercih danışma merkezi çadırımız sistem kapanana kadar hizmet vermeye, gençlerimize yardımcı olmaya devam edecektir. Kafanıza takılan tüm soruları orada bulunan hocalarımıza sorabilirsiniz’’ dedi.
 
*BURSLAR KONUSUNDA İDDİALIYIZ
 
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle 10 bin öğrenciye ulaşacak olup; cazip burs seçenekleri, tecrübeli eğitim kadrosu ve zengin programları ile siz öğrencilerimize ikna edici alternatifler sunmaktadır’’.
 
Avrasya Üniversitesi Ailesi olarak, yaşamlarının en önemli kararlarından birini verecek ve yükseköğretim tercihinde bulunacak öğrencilerimizi kutlar, yeni tercihlerinde başarılar dileriz. Siz değerli gençlerimizi, her geçen gün kurumsal kapasitesini arttıran ve Türkiye’nin insan kaynakları piyasasına güçlü mezunlar yetiştiren Avrasya Üniversitesi’nde görmek dileğiyle,  tercihlerinizde başarılar diler, gözlerinizden öperiz’’.