Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka, Esiroğlu ve Atasu’da üniversiteyi kazanan gençleri unutmayarak, başarılı öğrencilere yemek verdi.
Yemeğe Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Maçka Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, Belediye Meclis Üyesi Zeki Saral, Okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, “Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Sizler bizim gurur kaynağımızsınız. Ben sizlerin dönemine yetişemedim fakat önümüzde ki dönem Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız destekleri, ortak projelerle Maçka’da çıtayı daha da yukarıya çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Ben bu yemeğe maddi ve manevi desteklerini sunan Belediye Başkanımız Koray Koçhan’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan ise, “Ben Eczacılık Fakültesini bitirdim. Sizler çok şanlısınız. Bizim dönemimizde harçlar vardı. Ailelerimizi en zorlandığı konu bu artık harçlar kalktı. Bizim dönemimizde yurt sorunu hat safhadaydı. Askerliğini yapanlar bilir; yurtlar koğuş gibiydi. Şimdi İnternetli, banyolu, yemekli, harika yurtlar mevcut. Bu bakımdan çok şanlısınız. Hayatta hiçbir başarı tesadüf değildir. Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Siz yapabildiğiniz her işin en iyisini yapmaya çalışın, başarı zaten gelir. Hayatım ikinci adımını yaşayacağınız bu dönemde sizlere başarılar diliyorum. Benim telefonumu hepinize veriyorum. Her hangi bir ihtiyacınızda, bir sorununuzda 24 saat telefonum açık bana ulaşabilirsiniz” diye konuştu.