Ünlü oyuncu ve yazar Kerem Fırtına Varlıbaş AVM’de “En Yakın Arkadaşım Bir Deli” kitabıyla okurlarıyla buluştu.  Hayranlarının uzun kuyruklar oluşturduğu Fırtına, imza attıktan sonra hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini kırmayarak hepsiyle tek tek fotoğraf çektirdi. Trabzon’da gezdiği yerler hakkında yorumlarda bulunan Fırtına, Ayasofya’nın müze olarak kalmasını çok istediğini ve Faroz’da çok güzel kitap yazılabileceğini söyledi.

Fırtına, Erikleri çok sevdiği için hayranları tarafından kendisine erik hediye edildi. Eylül’de ikinci kitabını çıkarak olan Fırtına, bu kitabında kendi içsel yolculuğunu anlattığını belirtti.

Trabzon Kitap Fuarında hayranlarıyla bir araya gelen Kurtlar Vadisi dizisinin Eren’i, Kiralık Aşk dizisinin İso’su Kerem Fırtına fuarda yeni kitabını okurları için imzaladı.

Trabzon’a ilk kez gelen Fırtına, çok güzel ağırlandığını, Trabzon’u çok beğendiğini söyledi.

KEREM FIRTINA KİMDİR? 

Kerem Fırtına 23 Eylül 1981 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Şahika Tekant’ta 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda Pana Film’de cast direktörü asistanı olarak çalıştı. 2000 yılında TRT’de Martılar ve İstanbul adlı televizyon filminde oynadı, aynı zamanda o filmin senaryo asistanlığını da yaptı. 

KURTLAR VADİSİ İLE TANINDI

Onun dışında Üvey Baba adlı dizinin son bölümlerinde de rol aldı. Bir süre de radyo tiyatrosu yaptı. İlk olarak “Kurtlar Vadisi” dizisindeki rolüyle tanındı. Fakat ondan sonra onu birçok role hayat verdi, son olarak “Kiralık Aşk” dizisinde İso karakteriyle tanındı. Bir süredir ekranlarda yer almayan Kerem Fırtına, son olarak “Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?” filminde konuk oyuncu olarak bulundu. Enes Batur'u keşfeden menajerini oynadı. 

KEREM FIRTINA'NIN YER ALDIĞI PROJELER 

Kiralık Aşk Star Tv İsmail karakteri Kurtlar Vadisi – Eren Eylül/ 2003-2005/ Kurtlar Vadisi Terör Eren Eylül 2007/ Kurtlar Vadisi Pusu Eren Eylül 2007-2008/ Martılar ve İstanbul (oyuncu, senaryo asistanı) Üvey Baba Oda Esrarlı Gözler Bu Kalp Seni Unutur mu? Devrimci Konak(film) Karadayı Savcı Adnan