61SAAT HABER SERVİSİ - KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü bu yıl 9.’sü düzenlenen Medya Ödül Gecesi, bugün KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.
Salonun hınca hınç dolduğu gecenin sunuculuğunu ünlü isim Ümit Erdim yaptı. Geceye, Birce Akay, Bensu Soral, İbrahim Çelikkol, Aytaç Şaşmaz , Miray Daner , Youtuber Reynmen ,Demet Sabancı Çetindoğan , Uğur Etiler , Ece Mumay gibi bir çok ünlü isim katıldı.

Çok sayıda ünlünün ödül aldığı gecede, Ayla Filminin yönetmeni Can Ulkaya’da ödül alanlar arasında yer aldı.
Ulkaya,  “KTÜ İEK’ya teşekkür ediyorum. Beni bu ödüle layık gördükleri için. Ayla çok özel bir film. Sevgili Süleyman amca ve Koreli kızına teşekkür ediyorum. Türkiye’de çok büyük işler yapılabilir. Biz bu işi başardık. Ayla, bütün dünyada gösterimde. Çünkü sevgiydi konu. Sevgi hayatta sahip olabileceğimiz en önemli şey çok teşekkür ediyorum. 

68 yıl önce Mehmetçiklerimiz Kore’ye gitti. Bugün aynı durum var. Onları bekleyen anne babalar dua ettiler bugün aynı duaları ediyorlar. Bugün aynı duaları ediyoruz” dedi.
Gecede en beğenilen iş adamı seçilen Mehmet Dinçerler ise,  “Bu ödül benim için çok önemli ben Trabzonluyum. Tam Trabzonlu değilim ama yarı Trabzonluyum. Annem Trabzonlu. Çocukluğumun yaz ayları Trabzon’da geçerdi. Trabzonlu sayılırım” ifadelerini kullandı.