Trabzon'un Vakıfkebir ilçesinde hizmetini sürdüren Uzun Ticaret Vestel'de çekilişe katılan müşteriler ödüllerini aldı. E-ticaret yoluyla şirketlerinden alışveriş yapanların katıldığı çekilişte büyük ödül olan Toyota marka otomobil 1430 çekiliş numarasıyla Ömer Biryan'a çıktı.

Toplamda 61 hediyenin verildiği çekilişe Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Uzun Ticaret Şirket Yöneticisi Ahmet Uzun ve çok sayıda davetli katıldı. Noter huzurunda yapılan çekilişte belediye başkanı Balta ve şirket sahibi Uzun büyük ödül olan otomobik çekilişini birlikte yaptı.

Konuyla ilgili bilgi veren Uzun Ticaret Şirket Yöneticisi Ahmet Uzun, dayanıklı tüketim ve telekomünikasyon sektörlerine yıllardır yapmış olduğu yatırımlarla bölgede lider konumda olduklarını kaydetti. Uzun “ ‘Türkiye’ye Açılan Kapı’ sloganıyla ‘www.uzunpazarlama.com’ e-ticaret sitesiyle bölgemize katma değer kazandırmak için yeni bir projeye imza atıyoruz. Bu projeyle birlikte Türkiye’nin her noktasına hizmet götürebilmeyi amaçlıyoruz. Yaptığımız kargo anlaşmalarıyla da ücretsiz, güvenli ve hızlı hizmetimizle ürünlerimizi sorunsuz şekilde adrese teslim ediyoruz. Gururla yerli diyerek, son yıllarda ülkemizde zorluklarla mücadele eden Mehmetçiğimize destek olmak için, mağazalarımızdan ve e-ticaret sitemizden her Vestel Yerli Cep Telefonu satışından, ‘Müşterimiz Adına Mehmetçik Vakfı’na bağış yapmayı taahhüt ediyoruz. Dileyen müşterilerimizin bu bağışlarını, sosyal medya üzerinde paylaşacağız” dedi.

Öte yandan çekilişte hediye kazanan diğer müşterileri çekiliş numaralarını www.uzunpazarlama.com'dan öğrenebileceği duyuruldu.