BAKANIMIZ BAŞARACAK

Türkiye ve Trabzon’un cennet mekânlarından Uzungöllü turizmcilerden, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek geldi. Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz, Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu, Uzungöl Birlik AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ve Uzungöl Hediyecilik Eşya Derneği Başkanı Mehmet Öztürk yaptıkları ortak açıklamada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevinden İçişleri Bakanlığına getirilen hemşehrimiz Süleyman Soylu’yu tebrik etti.

HALKIN TAKDİRİNİ TOPLADI

Özellikle 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gösterdiği üstün cesaret anlayışı ve TRT’yi işgalcilerinden elinden kurtararak, darbe girişiminin bertaraf edilmesinde önemli rol oynayan Bakan Süleyman Soylu’a destek olan Uzungöllü Turizmciler 15 Temmuz sonrası dik duruşuyla da halkın takdirini topladığını söyledi.

ARKASINDAYIZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda başarılı bir dönem geçiren ve Türkiye’de çalışma hayatını yeniden şekillendiren Bakan Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanlığı görevinde daha başarılı olacağına inandıklarını ifade eden Akyüz, Soylu ve Öztürk, “Sayın bakanımızın özellikle terör konusundaki tutumu ve yöntemini takdirle karşılıyoruz. Terör konusundaki dik duruşu ve cesareti Türkiye’yi bu beladan kurtaracaktır. Biz kendisine inanıyor ve sonuna kadar arkasındayız” dediler.
Uzungöllü Turizmciler Bakan Süleyman Soylu’nun Uzungöl ile ilgili vaatlerinin tek tek yerine gelmeye başladığını da kaydederken, gölün temizlenmesi ve çevresinin ışıklandırılması çalışmalarına da başlandığını söylediler.