İftar programında katılımcılara seslenen Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın selamlarını katılımcılara iletti. Vakfıkebir’i daha güzel hale getirme gayretiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Mübarek Ramazan ayı barış, kardeşlik, dayanışma, paylaşma, kırgınlıkların giderilmesi ayıdır. Biz burada kaymakamımızla, belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarımızla ve en başta halkımızla kol kola omuz omuza Vakfıkebir’i daha güzel hale getirmeye gayret ediyoruz. Buraya teşrif etmiş olan siz kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu. 

Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta da gecede, “Bu güzel akşamda bu güzel insanlarla bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Bu imkânı bize tanıyan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise Başkan Gümrükçüoğlu’na ilçeye olan katkılarından ötürü teşekkür etti. Hemşehrilerine seslenerek Gümrükçüoğlu’nun her zaman Vakfıkebir’in yanında olduğunu kaydeden Balta, “Büyükşehir Belediye Başkanıma sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Maddi manevi her zaman yanımızda oluyorlar, Vakfıkebir’in ihtiyaç duyduğu hizmetlerde her zaman yanımızda yer alıyorlar” ifadelerini kullandı.