Toplantıya Vali Kızılcık’ın yanı sıra vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Milli Eğitim Müdürü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Koordinatörü katıldı.

Vali Kızılcık, 2011 yılının ilimiz için başarılı bir yıl olduğunu ancak, 2012 yılının daha da başarılı olması için kaymakamlara önemli görevler düştüğünü söyledi.

Toplantı gündemi hakkında bilgiler veren Vali Kızılcık,“ Toplantımızın gündemini geçtiğimiz yıllarda üzerinde durduğumuz köy okulları onarımlarının yeni eğitim yılına yetiştirilmesidir. Aynı zamanda projeye dayalı kalkınmayı hedeflediğimiz için AB projeleri, DOKA projeleri, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Koordinatörülüğü’nün projeleri ve bakanlıklarımızın diğer kurum ve kuruluşlarının projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunmayı amaçlıyoruz. Yapılan duyurular ve çıkılan çağrılar sonucunda ilimiz merkezinde ve ilçelerimizde birçok projeler aldık. Bu projeleri inceleyip, eksiklerimiz olup olmadığını değerlendireceğiz. 2011 yılında yapılan uygulamaları daha da üst noktalara taşımanın gayreti içinde olacağız. Kaymakamlarımıza bu konuda önemli görevler düşüyor. Eminim ki 2011 yılı uygulamalarını 2012 yılında daha ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.