Birlik ve beraberliğimizin kardeşlilik ve dostluğumuzun en üst seviyeye çıkıp,  sıcaklığını hissettiğimiz mübarek bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 Toplumuzun manevi zenginliği olan bayramlar, bireyleri ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak, üzüntüleri ve sevinçleri birlikte yaşamayı sağlamaktadır.

 Unutulmamalıdır ki, güçlü bir toplumsal yapının oluşması, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmayan manevi değerlerine bağlı, güzel ahlaklı olmayı ve çalışmayı ilke edinen erdemli gençlik yetiştirilmesi ile mümkündür. Bu nedenle bayramları, çocuklarımıza tüm gerekleri ile anlamına uygun olarak en güzel şekilde yaşatmalıyız.

 Kurban Bayramında ilimizin genelinde tüm tedbirler alınmış olup, vatandaşlarımızın oluşabilecek olumsuzlara karşı bayramın ruhuna uygun olarak sabırlı olmalarını ve ilgili kurumları haberdar etmelerini rica ediyorum.

 Bu bayramın çevremizde yaşanan çatışmaların son bulmasına, huzur ve kardeşliliğin yeniden tesis edilmesine vesile olması dileği ile tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutlar aile fertleri ile sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmesini dilerim.