Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Valilik makamında 61saat.com’dan İmtiyaz Sahibi Erhan Esaspehlivan, Yayın Danışmanı Ali Savaş ve ekibini ağırladı.

Trabzon’un sorunlarının masaya yatırıldığı ve sohbet şeklinde geçen toplantıda Vali Yavuz,  Şehirle sanatsal etkinliklerin, festivallerin kalıcı olarak buluşturulması gerektiğini söyledi. Yavuz, “Şehirde şık, estetik, hedefe yönelik herkesin gelebileceği, Film sektörü olsun, sanatın her alanında hattı kongre turizmi noktasında etkinlikler yapmamız lazım. Tabi bu kongre turizmine de tıp etkinlikleri, İslam dünyası ile bir kongre olabilir” dedi.  Vali Yavuz, 61saat.com sitesini de takip ettiğini belirterek, "61saat.com, halkı bilgilendirme noktasında görevini yapıyor" dedi. 

Ziyarette Trabzon’da yapılan yatırımlar da konuşulurken Yavuz, burada iyi niyet çerçevesinde bütün yatırımların hızla devam ettiğini vatandaşların da ‘Sabırlı) davrandığını kaydetti.  Ziyarette Esaspehlivan ve Savaş’ta Trabzon’da yapılan yatırımlarla ilgili gelen sıkıntıları ve önerileri Vali Yavuz’a iletti.