Önemli markalarla birlikte Trabzon ve bölgeye hizmet veren Varlıbaş AVM yeni iç ve dış dekoruyla birlikte yılbaşına hazır hale getirildi. Ziyaretçileri girişte dev yılbaşı ağacıyla karşılayan Varlıbaş AVM, ayrıca ışıklı süslemeler ve dekorlarıyla birlikte de görsel bir şölen yaşatıyor.
Rengarenk yılbaşı konseptiyle dikkat çeken Varlıbaş AVM’nin Genel Müdürü Serpil Saka yeniliğe önem verdiklerinin altını çizerek “Her gün ayrı yeniliklerle ve kampanyalarla birlikte ziyaretçilerimize kapılarımızı açıyoruz. 2015 yılının son günlerinde de yepyeni konseptimiz ve süslemelerimizle birlikte AVM’mizi yenileyerek yılbaşına hazırlandık. 2015 yılına elveda derken, 2016 yılının herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederiz” dedi.
EN UZUN GECEDE ALIŞVERİŞ VE KAZANMA KEYFİ
Kampanyalar hakkında bilgi veren Saka, “21 Aralık’ta, yılın en uzun gecesinde 23.00’e kadar açık kalacak olan AVM’mizde 21:00 ile 23:00 saatleri arasında 50 liralık alışveriş yapacak olan ziyaretçilerimize çift kişilik menü hediye edeceğiz. En uzun gecede ziyaretçilerimiz hem alışverişin hem de kampanyaların keyfini çıkarak” diye konuştu.