Kültür ve sanatın değerli dostları, her şey daha güzel olacak...

Trabzon Sanat Evi'nin değerli dostları...

2007 yılından bu güne aralıksız olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yürütülmekte olduğu Trabzon Sanat evi, fiziki şartları kötüleşen ana binanın restorasyona alınmasıyla ilgili çalışmaların başlatılması nedeniyle 12 KASIM 2018 tarihinden itibaren yaklaşık bir yıl süreyle kapalı olacaktır.

Trabzon Sanat evi; yerleşkede yapılmakta olan kültür ve sanat etkinliklerine restorasyon bitinceye kadar geçici olarak ara vermiştir. Ana bina dâhil tüm bahçe iş sağlığı ve iş güvenliği yasası gereği kapalı olacaktır.

Trabzon Sanat evi; Kültür ve sanat etkinliklerine bir program dâhilinde kentimizdeki salonlardan faydalanmak suretiyle imkânlar ölçüsünde devam edecektir.

Trabzon Sanat evi; idari ve bürokratik işleri Mizah Sanatı Derneği'nin Kunduracılar Caddesi Neşe Sokak. No:1 Kat:2 Ortahisar adresindeki ofisinden sürdürmeye devam edecektir. Restorasyon süresince; yapacağımız kültürel ve sanatsal etkinlikleri facebook sayfamızdan ve web sayfamızdan (www.trabzonsanatevi.org) duyurmaya devam edeceğiz. Telefon, internet bağlantılarının aktarımı kısa sürede tamamlanacaktır.

Restorasyon sonrası, daha güzel bir mekânda sizlere daha iyi ortam sağlamak ve daha etkin sanatsal faaliyetlerde buluşmak dileğiyle saygılar sunuyoruz.

TRABZON SANAT EVİ

YÖNETİM VE YÜRÜTME KURULU