AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, 24 Haziran'da yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında Ortahisar ilçesindeki Bedesten Caddesi, Semerciler Caddesi ve Zağnos Caddesi esnafı ve vatandaşları ile bir araya geldi. Koç'a il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve kadın kolları üyeleri eşlik etti. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen ve Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Koç, büyük bir ilgi ile karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitingine büyük bir ilgi gösteren Trabzon halkının kendilerine büüyk bir heyecan verdiğini ve msiyon yüklediğini ifade eden Milletvekili Adayı Vehbi Koç, muhalefet partilerine yüklendi. Koç şu ifadeleri kullandı: "Halka hizmet etme amacı olmayan bir muhalefet ile karşı karşıyayız. Tamamen Ak Parti'yi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan bir muhalefet var. Siyaset yapmaktan ziyade belli güçlerin maşası olmuşlar. Bu muhalefetin bazı güçler tarafından yönetildiğini herkes kısa zamanda görecek."

Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevincini yaşadıklarını da ifade eden Milletvekili Adayı Vehbi Koç, şöyle konuştu: "Ramazan Bayramı'nın islam alemi, devletimiz, milletimiz ve Trabzon'umuz adına hayırlar getirmesini diliyorum. Ardından 24 Haziran'daki Demokrasi Bayramı'nı kutlayacağız. İnşallah ülkemiz adına bu iki bayram da hayırlar getirir."

Koç son olarak Suruç'ta seçim çalışması yapılması sırasında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve beraberindeki heyete yapılan hain saldırıyı kınadığını ifade ederek vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da ac,l şifa dileklerini iletti. Koç bu saldırının AK Parti'yi asla yıkamayacaklarını anlayan bazı şer güçlerinin işi olduğunu da belirterek, "Türkiye'nin geleceğini karartmak için çalışanlar artık her türlü oyunu oynuyorlar. Ama unuttukları birşey var. Hepsinin bir planı var ama Allah'ın da bir planı var. Biz bu inançla ülkemizi o şer güçlerine yedirmemek için yola çıktık. Ülkemize zarar vermelerine ve geleceğini karartmalarına da halkımızın desteği ve Allah'ın izni ile müsade etmeyeceğiz. Kimse Türkiye'nin üzerinde oyun oynayamaz. Buna asla izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Koç, Of Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

Ak OParti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, bauyramın 1. gününde Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamı Eyüp Fırat ile Of Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ve hastane personelini ziyaret ederek bayramlaştı. Hastalara acil şifalar dileyen Koç, ardından Of'ta hemşehrileri ile bayramlaştı.