Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun kayınbiraderi olan Ahmet Selimoğlu, öğretmenlikten istifa ederek yerleştiği Bursa’da müteahhitliğe başlamıştı. Ülkücü camianın önemli isimlerinden olan Selimoğlu, bir ara MHP Nilüfer ilçe başkanlığı da yapmıştı. Selimoğlu, geçtiğimiz günlerde belindeki şiddetli ağrı nedeniyle hastaneye başvurdu.

KURŞUNA BENZETİLDİ!

Doktora sık gitmeyen Selimoğlu’na hayatında ilk kez EMAR çekildi. Selimoğlu’nun Bursa Setbaşı Tıp Merkezi’nde çekilen EMAR’ı doktorları hayli şaşırttı. Bir hemşire, “Emar’da sol kalçada parlak bir cisim görünüyor” diyerek kurşuna benzetti. Selimoğlu bunun mümkün olmadığını söyledi, ancak yıllar önce rahmetli annesinin anlattığı olay aklına geldi.

O İĞNEYİ UNUTMUŞTUM

Ahmet Selimoğlu, “İlkokula gittiğim yıllarda berberler, kasaplar iğne yaparlarmış. Bildiğiniz iğne. Annem anlatmıştı, iğne yaptırmak için bir berbere götürmüş, iğne kırılıp kalçamda kalmış. Aradan yarım asır geçti. Bana hiç bir rahatsızlık vermiyordu. Ben o iğneyi çoktan unutmuştum. Emar, elli yıl sonra kalçamdaki iğneyi hatırlattı” ifadeleriyle gülümsetti.