Yine ocaklarımıza ateş düştü. Toplum olarak bu ateşin acısını, ateşin asıl düştüğü ocaklar kadar hissedebildiğimizi kim söyleyebilir.

          Bu yangının söndürülmesi için duygularımızı bir kenara koyup aklımızı ve vicdanımızı öne  çıkarma zamanıdır artık.
          Bu sorun siyaset üstü bir yaklaşımla, milletçe hep birlikte karşı koyacağımız bir beladır. Elbette ki tüm muhalefet partileri de toplumun her kesimi de bu kahrolası sorunun yok edilmesine katkı verecektir.
          Güvenlik güçlerimiz verilen görevleri canlarını ortaya koyarak yerine getirmektedirler. Onları sonuna kadar destekliyoruz, arkalarındayız.
          Ancak öncelikle ve asıl sorumlu olan ülkeyi yöneten iktidardır. Milleti bu beladan kurtarmaya söz vererek gelen iktidarın son döneminde neredeyse iki tabur şehidimiz olmuştur. Milletimiz bu beladan bıkmış usanmıştır.
          Bu sorunu  iktidarın tek başına çözme inadı vatan evlatlarımızın canlarına mal olmaktadır. CHP baştan beri iktidara terörün bitirilmesi hususunda açık çek vermiştir. CHP iktidara ne destek isterse vermeye de hazırdır. Devletimiz milletimiz çaresiz değildir. Çare bulamayanlara siyasi sorumluluklarını hatırlatıyoruz. Katkı da sunalım. Ya bu sorunu halledin ya da emaneti sahibine iade edin.