Virapark Yalıncak Evleri sizin sadece ev ihtiyacınızı karşılamıyor, ailenizle birlikte uzun yıllar mutlu bir hayat süreceğiniz yaşam alanlarını hizmetinize sunuyor.

Trabzon’un konutta yeni çekim merkezi olan Yalıncak’ta eşine az rastlanır bir projeye imza atılıyor. Virapark Yalıncak adlı projede amfi, yürüyüş ve bisiklet yolları, oyun sahası, büyükler ve küçükler için yüzme havuzları, çocuk kulüpleri bulunurken diğer bir dikkat çeken nokta ise seyir terasları. Her dairenin ortak kullanımında olacak olan bu seyir teraslarının haricinde proje yeşil alanları ile de göz dolduruyor.

PROJENİN FARKI, FARK GİRİŞİM

Kaliteli projelerin fark yarattığı Yalıncak’ta, proje hakkında bizleri bilgilendiren Virapark Yalıncak’ın sahiplerinden Ahmet Bektaş, “Biz tamamen kurumsal firmayız. 11 tane başarılı iş adamının Trabzon’da kendi öz sermayesi ile bir araya gelip kurduğu bir şirket. Fark Girişim olarak farkımız da buradan gelecek. Bizim Trabzon’da yaptıklarımız bu projede ki garantimiz diyebiliriz. Biz ne vadettiysek, ne sunduysak emin olun ondan daha fazlasını yapacağız.
Biz bunu garanti ediyoruz. Yaptığımız sözleşmelerde belirtiyoruz. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

SOSYAL DONATILARI İLE HUZUR VERECEK
Virapark Yalıncak projesinin 4 blok, 144 daireden oluştuğunu ifade eden Bektaş, “Virapark Yalıncak, 4 blok, 144 daireden oluşmakta. Daireler bürüt 250’şer metre kareden, 9 bin  125 metrekare yeşil alan 6 bin metre kare tamamı kapalı otopark olmak koşuluyla, sosyal donatılarında çocuk kulübü, çocuk ve yetişkin yüzme havuzu, sauna , fitnes, oyun sahası, amfi yürüyüş ve bisiklet yollarımız vardır. Virapark bir konuttan ziyade yaşam alanı projesidir. Projemizin farklı öne çıkan unsurlardan biri de seyir terası olması. Her bloğun kendine ait, özel günlerini yapabileceği ortak kullanımda seyir tasarı vardır. Her dairenin ortak kullanım hakkı vardır. Manzara keyfi yaşanabilir. Projemizin bulunduğu alan Yalıncak’ın en güzel yerlerinden birindedir” diye konuştu.

HER DAİRENİN 2 OTOPARK ALANI VE KENDİNE AİT DEPOLARI VAR
Her dairenin kendisine ait deposu bulunduğuna da dikkat çeken Bektaş, “Burada her dairenin normal depo katlarında özel depolar vardır. Ondan ziyade bloklar 6 kişilik çift asansörlü. Mimari özel tasarımdır. Salonlarımıza silikon cam koyduk. Burada oturacak olan misafirler perde kullanmadan manzarayı çok rahat izleyebilirler. Aynı şekilde de mutfaklarımızda da silikon camlar koyulacak” dedi.

KAPALI OTOPARKLAR
Projenin otoparkları ile de dikkat çektiğini kaydeden Bektaş, “Otoparklarımız normal kottan, 7 metre aşağı inerek yaptık. Aylardır kaya kırıyoruz. Otoparklar çift kat olacak. Her daireye iki tane araç düşecek kapalı otopark hakkı var. Açık otopark kesinlikle yoktur” dedi.

TESLİMAT SÜRESİ VE FİYATLAR

Teslimat süresini ve fiyatları da açıklayan Bektaş, “Teslimat süremiz bizim 4 blok 144 dairede tamamı için peysaj dahil 30 aydır. Tabi burada 20 ayda bitecek dairelerimiz de vardır. Ama biz tamamen yeşil alanlar dahil oturulacak hale gelecek vaziyette 30 ay söylüyoruz. Bu azami 30 aydır. İnşallah daha erken bitireceğiz. Olağanüstü bir durum olmaz ise 2016’ının ikinci çeyreğinde teslim etmeyi düşünüyoruz. Fiyatlarımız tanıtım fiyatları. Bunda da şöyle bir şey yaptık. Bir kota koyduk. Belli bir kotayı bu tanıtım fiyatı içinden satışa sunduk. Bu fiyatlarımız 300 – 450 bin TL bandı arasındaydı. Bu kotayı daha satışa açalı 1 hafta oldu. Şimdiden kotayı doldurduk. Fakat talepler devam ediyor. Bizlerde gelen müşterilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Proje özel proje, farklı proje. İnsanlar geldiklerinde anlıyorlar. Yatırım yapmak istiyorlar. Biz de bu noktada yardımcı olmak istiyoruz. Belki bunun devamı gelecek” diye konuştu.

YEŞİL ALANLARI GÖZ DOLDURUYOR
Proje ile ilgili bilgiler veren Bektaş, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“13 bin 240 metre kare alanın 2 bin 4 metre karesi binaların temellerinin oturumu. 9 bin 125 metre karesi yeşil alan. Diğeri de etraftaki özel yollarımız ve bize ait alanlardır. Bizim sitenin kendi yolları vardır. Özel yollar bağımsız yollar var. Bloklar arka arkaya görünmesine rağmen 5 tane özel teknik ekip ile çalıştık. Biz onlar ile bayağı , 7-8 ay bu projeyi çalıştık. Blokları yerleştirirken bir birinin önünü kesmeyecek şekilde aralarına 20’şer metre mesafe koyduk. Hiçbir daire bir birinin önüne kesmiyor. Bu noktada en güzel manzarayı görecek şekilde bloklarımızı yerleştirdik.

Projeyi gelip inceleyen misafirlerimizden çok olumlu tepkiler alıyoruz. Tabi ki bu da bizi daha çok heyecanlandırıyor. Gayretlendiriyoruz. Teşekkür alıyoruz. Devamını getirmemiz noktasında telkinler alıyoruz. İnşallah Trabzon’a bu oluşumla birlikte güzel şeyler yapmak istiyoruz”  

Proje görselleri ve daireler ile ilgili daha detaylı bilgiler için www.viraparkyalincak.com internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

VİRAPARK YALINCAK EVLERİ

Şehir Merkezi 11 km
Havaalanı 6 km
Forum AVM 8,5 km
Cevahir AVM 200 m
Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1,5 km
Yeni Adliye Binası 300 m yakınlıktadır.
 

                                              İLETİŞİM BİLGİLERİ            

Adresimiz: Devlet Sahil Yolu Cad.Dünya Ticaret Merkezi Karşısı Yalıncak/Ortahisar/Trabzon

Merkez Ofis:Maraş Cad.İpekyolu İşmerkezi No:51 kAT:1 Trabzon

İrtibat Telefonu 462 310 10 10

İrtibat Telefonu Cep 532 202 21 11 - 532 670 70 33

Email:
[email protected]