Feci yangında hayatını kaybeden Seyfittin Topal'ın (38) cenazesi, dün gece saatlerinde Ordu'nun Fatsa ilçesine getirildi. İnşaat işçisi Seyfettin Topal için bu sabah Fatsa'daki evinin önünde, Korgan Müftülüğü'nde görevli din görevlisi Ayhan Topal tarafından helallik alındı ve dua edildi. Cenazeye inşaat işçisi Seyfittin Topal'ın 1 aylık asker oğlu da katıldı. Topal'ın eşi Halise Topal, oğlu Selami Topal'ın omzuna yaslanarak ayakta durabildi. Topal'ın cenazesi, Korgan ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde
ikindi namazının ardından toprağa verilecek.

"BÖYLE BİR DEVLETİMİZ OLDUĞU İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
Kardeşinin bu şirkette 3.5 yıldır çalıştığını belirten ağabey Yunus Topal, "Acımız çok büyük. 4 gecedir uyku uyumuyoruz. Öncelikle devlet büyüklerimize çok çok teşekkür ediyorum. Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan, Başbakan Yardımız Bülent Arınç bizleri aradılar. Milletvekillerimiz bizim için seferber oldular. Bize tahsis edilmek araçların hepsini buraya getirseydik, belki 500 tane araç olurdu. Ondan dolayı çok mutlu oldum. Böyle bir ülkemiz var, böyle bir milletimiz var, böyle bir Başbakanımız var"
dedi.
Ağabey Yunus Topal, olayla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını ifade ederek, "Şu anda Adli Tıp'tan sonuçları alamadık. Ben de bir inşaatçıyım. Yangının nasıl başladığı henüz belirlenemedi. Bekleyip göreceğiz" diye konuştu.