Genel Müdür Uraloğlu burada yaptığı incelemede, yoldaki çalışmaların hız kesmeden kesintisiz bir şekilde devam edeceğini ve 2020 yılına kadar biteceğini ifade etti.

Konuyla alakalı açıklama yapan Cumhur İttifakı Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’a ilçemize yaptığı ziyaretin yanı sıra Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu’na verdiği talimata yapılan inceleme ve açıklamalar için teşekkür ediyoruz.

Gerçekleri vatandaşımız bilmelidir, dedikoduya ve yalana mahal verilmemelidir. Yanbolu Atayurt Grup Yolu çalışmalarında herhangi bir aksama yoktur ve çalışmalar devam etmektedir. Onlar konuşur AK Parti yapar, onlar konuşur Cumhur İttifakı yapar. Önümüzdeki yılın ortalarına kadar yetişebilirse çalışmalar bitecek, yetişmezse de yılsonuna kadar Allah’ın izniyle bitecektir. Arsin’imize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Konuyla alakalı açıklamada bulunan Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ise “Sayın Bakanımıza ve Genel Müdürümüze ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Arsin halkı en iyisine layıktır” diye konuştu.