Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, dün Düzköy ilçesine çıkartma yaptı. Büyükşehir Belediyesinin her akşam bir ilçede gerçekleştirdiği açık hava iftarları programı kapsamında Düzköy’e gelen Başkan Gümrükçüoğlu ilk olarak esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla görüştü. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Düzköy ilçe iftarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Düzköy Kaymakamı Hüseyin Baş, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu, kamu kurumları ve STK’ların temsilcileri ve yüzlerce Düzköylünün katılımıyla ilçe merkezinde gerçekleştirildi. 

YATIRIM MÜJDESİ VERDİ 
Gecede katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, Düzköylülere yatırım müjdesi verdi. “İnşallah bu dönem sonuna kadar elden geçtirilmemiş yol, yapılmamış iş bırakmamaya gayret ediyoruz” diyen Gümrükçüoğlu, “Bakın Düzköy’ün Çal Mağarasını büyük bir yatırım yaparak dünyaya açacağız. Çal Mağarası bu yatırımın ardından inşallah bütün bu bölgeye çok önemli maddi katkılarda bulunacak. Kaç paraya mal olursa olsun oradaki o mükemmel eseri ortaya çıkaracağız” dedi. 

Düzköy Kaymakamı Hüseyin Baş ve Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik de konuşmalarında ilçelerinde gerçekleştirilen iftar organizasyonundan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na ve katılımcılara teşekkür ettiler.