Düzköy Yaylası sakinlerinden Mustafa Bekar’ın yaptığı ev yıkıldı. Bekar, o tarihten beri yaylaya yabancı kişilerin kaçak ev yapmaya devam ettiğini ancak buna kimsenin engel olmadığını belirtti. Bekar, dilekçesinde mafyaların yaylaları parsel parsel sattığını iddia etti.

ŞİKAYETÇİ OLDU
Trabzon’un Düzköy Yaylası’nda ev yapan yöre sakini Mustafa Bekar, evinin belediye ekipleri tarafından yıkıldığını belirterek, o tarihten sonra yaklaşık 20 kişinin daha ev yaptığını ancak yetkililerin bu evlere işlem yapmadığını iddia etti. Bekar Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne konu ile ilgili dilekçe yazarak, yetkili makamlardan şikayetçi oldu.

 
GEREĞİNİ YAPIN
Düzköy Yaylası’nda hazineye ait otlak alanların arsa arsa bölünerek mafya tarafından fahiş bedellerle verildiğini içeren bir şikayet dilekçesi yazan Bekar, ‘’Düzköy Kaymakamlığı, Düzköy Belediyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Mal Müdürlüğü hakkında yasal işlem yapılması için gereğini bilgilerinize arz ederim.’’ Dedi. Söz konusu yayladaki evlere ilişkin iddialara verilecek cevap ise şimdilik soru işareti.