Trabzon il genel meclisi Başkan Haydar Revi beraberinde meclis üyeleri ile birlikte göreve yeni atanan il emniyet müdürü Ertan Yavaş’ı makamında ziyaret etti.


Ziyaret esnasında Yavaş, özellikle Trabzon’un önceliklerinin kendi öncelikleri olduğunu belirterek “İl Genel Meclisi ile ortak projelerde yer almak bizim de arzularımız arasındadır” dedi. 2012 mali bütçesinde il genel meclisinin MOBE’se araçlarının revizesi için ayrılan 100 bin lira mali desteğin Emniyet Müdürlüğünde olumlu karşılandığını belirten Yavaş “Bu desteklerin artarak devam etmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.

ARTIK SAHAYA İNECEĞİM

Emniyet Müdürü Yavaş, il genel meclisi üyelerine kurum içi toplantı ve görüşmeler ile brifing alma çalışmalarının bittiğini belirterek “Artık bu haftadan sonra da alana sahaya ineceğim bana anlatılanları bir de sahada sokakta hayatın içinde göreceğim” dedi. Revi, Trabzon’un yaşanabilir iller arasında 4. Sırada yer almasında emniyetin hizmet anlayışının önemli bir kriter olduğunu belirterek özellikle ilçelerde de MOBESE sisteminin kurulması için de il genel meclisi olarak desteğe hazır olduklarını da belirtti.

TRABZON’UN TRAFİK SORUNU

İl Genel Meclisi Başkanı ve üyeleri ile Emniyet Müdürü Yavaş’ın buluşmasında özellikle Trabzon’un trafik sorununun çözümünde Trabzon halkı kurumlar ve ilgililerle ortak anlayış çerçevesinde sorunun çözümüne katkı sağlayacak adımların atılması yönünde de temennilerde bulunuldu