Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan DOKAP Turizm Master Planı çerçevesindeki “Yeşil Yol Projesi” 2016 yılı değerlendirme toplantısı, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce başkanlığında yapıldı.
DOKAP İdaresi Merkez Binası Toplantı Salonu'nda yapılan değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada Ekrem Yüce, 15 Temmuz darbe girişimini kınayarak, bu girişimin milletimizin kahramanca duruşu sayesinde bertaraf edildiğini ve vatanımıza göz diken şer odaklarının her türlü alçaklıklarına ve hainliklerine rağmen aziz milletimizin destan yazarak bu oyunu bozduğunu vurguladı.
Toplantıda “Yeşil Yol Projesi” kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar ele alınarak, bu çalışmalarda ortaya çıkan aksaklıkların ortadan kaldırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Bundan sonra yapılacak olan çalışmaların daha koordineli gerçekleşmesi için bu gibi toplantıların daha sık yapılması kararlaştırılarak toplantı sona erdi.
DOKAP Başkanı Ekrem Yüce’nin ev sahipliğindeki toplantıya; Artvin, Gümüşhane, Samsun, Trabzon, Rize, Giresun ve Bayburt illerinden yetkililer katıldı.