Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, eğitime verdiği desteklerden dolayı Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt'a teşekkür ziyaretinde bulundurlar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren hayırsever işadamı Cemal Yeşilyurt: “Of dışında Karabük ve Samsun'da eğitim yatırımlarımız var. Yeşilyurt A.Ş. hayırla büyüyen bir müessesedir. Milli eğitime gönül vermiş bir insan olarak eğitim yatırımları ailemizi çok heyecanlandırıyor. Türkiye’nin geleceği için her alanda yetişmiş nesiller ortaya çıkarmak için bu tür yatırımlarımız artarak devam edecektir” dedi.

Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi’ni İlçemize kazandıran Yeşilyurt ailesine teşekkür eden Of Kaymakamı Eren Arslan: “ Sayın başkanımızla birlikte hayırsever Yeşilyurt ailesini ziyaret ederek ilçemizde  hem yapmış olduğu yatırımlar hem de devam etmekte olan yatırımlar hakkında bilgi  alışverişinde bulunduk. Eğitim alanında bizlere verdiği katkıdan dolayı Yeşilyurt ailesine tüm Oflular adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ziyaret sonrası Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu  eğitime verdiği katkılardan dolayı Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt'a teşekkür plaketi takdim etti.