Kavakmeydan Ülk Ocağı Başkanı Murat Yiğit sert açıklamasında, "Sürekli olarak yapay gündem oluşturulsa da, vatanımızın en önemli meselesi terör olayları ve haince saldırılardır" dedi.

Yiğit, "Her yeni güne uyanırken; televizyonda ve gazetelerde şehit haberleri ile karşılaşmaktayız. Her şehit haberi bizleri üzmekte ve yüreğimizi yangın yerine çeviriyor. Görüyoruz ki; bugün tehditler artmış, tehlike haddinden fazla yükselmiş ve ülkemizin dört bir tarafı kaosa sürüklenmiştir.

Terörün bu boyutlara ulaşmasında en önemli sorumluluk; terörle mücadele yerine müzakereyi seçen, açılımlarla bölücüleri cesaretlendiren, Habur rezaletini bizlere yaşatan ve Oslo görüşmesinde teslimiyetçi politika izleyen yetkililer ve onlara çanak tutan yandaşlarıdır.

Al rengini şehitlerimizin kanından alan Türk Bayrağımızın Beytüşşebap’ta dalgalandığı askeri lojmandan indirilmesini normal karşılayıp sessiz kalanlar, Türk bayrağının indirilmesi emrini verenler, askeri aracın üzerine asılan bez parçasını sineye çekenler ve Türk Devletinin itibarını zedeleyenler cezasız kalmayacaklardır" dedi.

Biz Ülkü Ocaklılar Olarak Diyoruz Ki:

“ Ne şartlarda olursa olsun bayrağımız dalgalanacak, ezanımız susmayacak, vatanımız bölünmeyecektir. Yaşanan bu süreçte Türk Milletinin dirliğini, birlik ve beraberliğini kimse bozamayacaktır.”

Bu vesile ile terör olaylarında şehit olan askerlerimize ve polislerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve asil Türk Milletine başsağlığı dileriz.