Günümüzde artık dijitalleşmenin de ilerisine adım atarak sınır ötesi ticareti yönetebilmek ve dünyanın her yanına ulaşabilmek adına e-ticaret ve e-ihracat sistemleri vazgeçilemez bir hal alıyor. KOBİ’ler ile paylaşımda bulunmak için şehir şehir gezen Türkiye Teknoloji Buluşmaları, e-ticaret ve e-ihracat ekosistemini büyütmeye devam ediyor. Eğer siz de bu ekosisteme dahil olmak istiyorsanız, ücretsiz olarak www.teknolojibuluşmaları.com'dan kayıt yaptırabilirsiniz.

Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda Sizi Neler Bekliyor?

Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp ERGAN, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat HACISALİHOĞLU,  Vodafone KOBİ Satış Bölüm Direktörü Yusuf AYSAL ve TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter ÖZDEMİR’in açılış konuşmalarıyla başlayacak olan etkinlik ekranların sevilen ismi Metin UCA’nın sunuculuğunda devam edecek.

Açılış konuşmalarının ardından etkinliğin ilk panelinde Vodafone KOBİ Satış Bölüm Direktörü Yusuf AYSAL’ın moderatörlüğünde “Başarılı KOBİ Örnekleri” başlığı altında Lider Gıda Satın Alma Müdürü Mehmet TOSUN, Faydata Bilgi Teknolojileri CEO’su Kenan ALTUN, Karimex Gıda Genel Müdürü Emrah ALBAYRAK ve Sabah Gazetesi KOBİ Editörü Metin CAN gelişen dijital sektörlerde geçen yolculukları hakkında ilham veren paylaşımlarda bulunacak. 

“Fintech’ler KOBI’lerde Dijital Dönüşümün Neresinde?” konulu ikinci panelde ise Akbank KOBİ Ürün Müdürü Turgut ÇATALKAYA moderatörlüğünde, Paraşüt Pazarlama Direktörü Bora ŞAHAN ve Kolay İK Kurucu Ortağı Çağlar YALI artan teknoloji ile gelişen finans yönetimi ve dijital çözüm ortaklıkları gibi birçok kolaylaşan e-ticaret sürecini işleyecek.

Panelin hemen arkasından dijital dünyanın başarılı oyuncularının sunumlarına sahne olacak Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda sırasıyla Ideasoft CEO’su Seyhun ÖZKARA, Sahibinden.com Yüksek Kıdemli Reklam Ürün Pazarlama Uzmanı Vahap YARAMIŞ, Hepsiburada İş Geliştirme Müdürü Ziya KIZILTAN ve NTV Program Sunucusu Sami ALTINKAYA sunumları ile katılıcımlara değerli bilgiler verecek, sonrasında ise Vodafone Pazarlama Müdürü Deniz YAĞMUR etkileşimli ve anlık olarak Trabzonlu girişimcilerin dijital skor ölçümünü gerçekleştirecek.

Trabzon iş dünyasının yoğun ilgiyle beklediği Teknoloji Buluşmaları’nın “E-ticaret Pazarı” konulu üçüncü panelinde ise NTV Ekonomi Programı Sunucusu Sami ALTINKAYA moderatörlüğünde Eticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Birkan BABAKOL ve 3Gen Teknoloji CEO’su Engin ÖZGEN biraraya gelerek dünya çapında büyük bir hızla değişen e-ticaret dengeleri ve sanal pazaryerlerini konuşacak.

Ülkemizde e-ticaret sektörünün gelişimine önemli katkılarda bulunan uzmanların konuşmaları ile devam edecek Teknoloji Buluşmaları’nın son sunumları ise Barikat Hizmet Satış Birim Yöneticisi Bahadır SARIKOZ, Entegra Pazarlama ve Satış Yöneticisi Birkan TÜZER ve Tek Kılavuz Dijital Performans Direktörü Caner GÜR uzmanlıkları doğrultusunda e-ticaret trendlerini ve sektörün yakın geleceğini aktaracak.

Son olarak, kapanış konuşmasını yapmak üzere TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı ve Teknoloji Buluşmaları’nın Kurucusu Merter ÖZDEMİR’ sahneye davet edilecek. 

23 Ocak Çarşamba günü saat 10.00’da Trabzon Ramada Plaza’da gerçekleşecek olan Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın ana sponsorları Vodafone ve Akbank, organizasyon partnerleri TOBB, Enterprise Europe Network, Trabzon Ticaret Borsası, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, EticaretSEM ve Eticaret Merkezi olmak üzere, Markafoni, Ideasoft, Sahibinden.com, Hepsiburada, Paybyme, Dijital Yol, Pegasus, Dorabase, Ciner Grubu, Entegra, Tek Kılavuz, Karnaval, Endeavor Türkiye, AjansTR ve Kriweb de etkinliğe önemli desteklerde bulunan sponsorlar.

Ücretsiz olarak katılımın sağlanacağı Türkiye Teknoloji Buluşmalarının Trabzon ayağı hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt olmak için  www.teknolojibuluşmaları.com adresini ziyaret edebilirsiniz.