İYİ Parti Yomra İlçe Başkanlığı olağan kongresini gerçekleştirdi.

Kongrede tek listeyle yeniden aday olan Zekeriya Akgül başkan seçildi.

Yeniden başkan seçilen Zekeriya Akgül, “Bugünler siyaset yapılacak günler değildir. Biz zor günlerde İYİ Parti kadroları olarak her zamanki gibi kayıtsız şartsız devletimizin ve milletimizin emrindeyiz.” dedi.

Yomra Sandal Otel'deki kongreye İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Kurucu Üye Ali Sağır, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Meclis Üyeleri Neşe Ay,Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, Derviş Köz, Berrin Tezel Erkuloğlu ve partililer ile STK temsilcileri katıldı.

36 İdlib şehidimizin olması nedeniyle siyaset yapmamaya özen gösteren İYİ Partililer, programda Kur'an tilavetinin ardından dua ettiler.

Yomra ilçe teşkilatına yeniden başkan seçilen Zekeriya Akgül, “Askerlerimiz İdlib’te haince ve kalleşçe saldırıya uğramıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bugünler siyaset yapılacak günler değildir. Biz zor günlerde İYİ Parti kadroları olarak her zamanki gibi kayıtsız şartsız devletimizin ve milletimizin emrindeyiz. Yomra Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık’a teşekkür ederiz. 31 Mart’ta iyi belediyecilik dönemi başlamıştır. Bıyık, milletin malını millete kazandırmak ve Yomra’mıza hak ettiği hizmetlerle donatabilmek için mücadele vermektedir. İYİ Parti Yomra Teşkilatı olarak amasız, fakatsız yanında olduğumuzu ilan ediyorum.” dedi. Yomra halkı için yaptıkları tüm çalışmaları ortaya koyacaklarını anlatan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Yomra bizim ilçemiz geçmişimiz ve geleceğimizdir. Kısa süre içerisinde bütün Trabzon Yomra’yı konuşacak dedik, şimdi Türkiye’nin birçok noktasında konuşulur durumdayız. 1 ay sonra birinci yılımızı doldurmuş olacağız ve bir yıl içerisinde neler yaptığımızı anlatacağız. Kapı arkalarında, boş odalarda konuşmayla siyaset yapılacak dönem olmadığını düşünüyorum. Görevine devam edecek Zekeriya Akgül ve onunla birlikte yeni dönemde görev alacak olan yönetici arkadaşlarımı kutluyorum. Kongremizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu (Asil Üyeler) Rüstem Abdioğlu, Numan Fazıl Bıyıklıoğlu, Fatih Uygur, İsmail Akbulut, Emine Sağlam, Hakan İnce, Ersoy Bayrak, Ali ihsan Sağır, İsmail Kara, Suat Selim, Ayhan Ay, Özkan Tosun, Cemre İrtem, Ayhan Gümrükçü, Sinan Çoskun, Halil İbrahim Korkmaz, Erdal İğci, Bülent Hacıhamzaoğlu Osman Aliyazıcıoğlu Zeynep Selim Kurutçu Harun Can, Ahmet Ali Mollamusaoğlu.

Yönetim Kurulu (Yedek Üyeler) Hamza Aydın, Gökcan Şahin, Ali Emre Güner, Fatih Turan, Muhittin Yeşilyurt, Hasan Yılmaz, Miraç Pulat, Ruşen Dursun, Serhat İskender, Emre Can Aydın, Şenol Boran, Ali Kurt, Gökhan Ayaz.