Trabzon'un Yomra İlçesi mevcut belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu yola devam dedi. Açıklamasında, ''Sizlerin desteği ve dualarıyla Yomra'yı daha da kalkındıracak, bir o kadar da ileriye taşıyacağız.'' sözlerini ifade eden Sağıroğlu'nun açıklaması şöyle. 

''Kıymetli hemşehrilerim, Çok kıymetli Yomralılar,

Üç dönemdir sizlere hizmet vermenin ve sizlerin hizmetkarı olmanın mutluluğunu yaşadığımı özellikle belirtmek isterim. 2004 yılında başlayıp bu güne kadar vermiş olduğumuz desteklerden dolayı sizlere minnettarım. Sizlerin desteği ve dualarıyla Yomra’yı daha da kalkındıracak, bir o kadar da ileriye taşıyacağız.

‘İnsana hizmet’ odaklı belediyecilik anlayışımızla siz değerli Yomra halkımızın taleplerini karşılayacak projeleri yine siz değerli halkımızın hizmetine sunmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştığımızdan asla şüpheniz olmasın. Hak, hukuk ve adalet anlayışına bağlı bir şekilde mazlumun yanında zalimin karşısında olmaya davet edeceğimizden de asla şüpheniz olmasın. Bugün Trabzon’un yaşanabilir en cazip ilçelerinden biri haline getirdiğimiz bu güzel Yomra’mızı bugünden sonra da el ele, omuz omuza yine sizlerle ileriye taşıyacağız.

Bundan dolayı sizler, bugünlere gelmemizin en önemli parçasısınız. Belediye olarak sizlere kapımız her daim açıktır. Sizlerin sorunlarına ortak olmak, derdine derman olmak bizim öncelikli görevlerimizdendir. Bunu hiçbir zaman unutmamanızı isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızı sevgi, saygı ile selamlıyorum.

‘Durmak Yok Yola Devam!’