Trabzon’da yönetim kendi yarattığı krizi çözmeyi başardı! Bordo-Mavililer’de Bursaspor maçı sonrasında yönetimde yaşanan iç krizi Başkan Sadri Şener’in, Asbaşkan Nevzat Şakar’ı ağır şekilde eleştirdiği sözler açıkça ortaya koymuştu. Şener, kendisine sormadan F.Bahçe’nin şike sürecinde haksızlığa uğradığını belirten ve kupanın hakları olduğunun altını çizen CHP heyetini Asbaşkan Nevzat Şakar’ın kulüpte kabul etmesiyle büyük kriz yaşandı.

AĞIR SÖZLER SÖYLEDİ

Şener, Asbaşkan Şakar’a “Benden izinsiz bunu nasıl yapabilir. Eğer F.Bahçe’yi savunan bir liderin partisini nasıl kulüpte kabul edersiniz? Öyleyse biz neyin mücadelesini veriyoruz. Böyle bir ziyareti kabul etmemeliydik” diyerek ağır şekilde toplumun önünde yüklenirken, ardından kıyamet koptu. Şakar, bu sözler üzerine istifa ederken, yönetimin olağanüstü toplantısında bundan vazgeçirildi.

RESTLEŞTİLER

Ancak Şener için yakın çevresine “Bu sözler ile beni bitirdi. Ben de bunun gereğini yapacağım” diyerek kongreye gitme konusunda rest çekti. Şakar, yönetimde kendine yakın isimler ile birlikte “Kongre kararı alalım” isteğine Şener, “Kongre kararı almam. İsterseniz sen ve arkadaşların istifa et, kongreye mecbur bırakabilirsin” şeklinde rest ile karşılık verdi. Yaklaşık iki haftalık süreçte zirvede yaşanan bu kriz takımı da bitirdi.




VE DEVAM MESAJI
Sahada çöken Trabzonspor’a yönetimdeki bu kriz de eklenince art arda yenilgiler gelirken, dün sürpriz buluşmada hiçbir şey olmamış gibi havanın esmesi camiayı isyan ettirdi. Koltuk değneklerine rağmen Trabzon’a gelen Başkan Şener’i, ağır şekilde eleştirdiği Asbaşkan Şakar havaalanında karşılarken, yönetim ardından tesislerde toplantı yaptıktan sonra “sorun yok. Yola devam ediyoruz” mesajı vermesi camiada “Madem sorun yoktu. Bu krizi çıkartıp Trabzon’u neden bu hale getirdiniz?” isyanına neden oldu.

TOKALAŞMADI
Şener’in havaalanında kendisini karşılayan Asbaşkan Şakar ile tokalaşmayıp, kendisine bakmadan direk arabaya binmesi dikkatlerden kaçmazken, yönetim toplantısında şuandaki süreçte kongrenin Trabzonspor’a zarar vereceği görüşü hakim olması sonrası yola devam kararı alındığı belirtildi. Şener ve Şakar arasında yaşanan gerilim sonrası yaşananların bir anda unutulması Trabzonspor camiasını gerçek anlamda isyan ettiren bir olay oldu.

KAYNAK: GÜNEBAKIŞ