Sabah gazetesinin yazarlarından Hıncal Uluç, şarkıcı Berkay'a kafa atıp hastaneye silahla giden Arda Turan'la ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazıdan satırbaşları...

"Doktor" dediğim "Ruh doktoru!.." Çünkü bu delikanlının profesyonel yardıma ihtiyacı var. Çünkü hiç kimse, hem de bu kadar değerliyken kendi kendini böylesine ısrarla ve inatla yok etmek için çırpınmaz..
Evlisin. Eşin hamile.. Doğumu yakın. Senin de sahalara dönmen yakın.. Şu yaptığın işe bak, Arda!. Utanman da mı kalmadı?.

Barcelona şutladı. Ders almadı. Milli takımdan kovuldu.. Ders almadı. Bu ülkede ne Fenerbahçe, ne de Galatasaray talip bile olmadı.. Ders almadı. Başakşehir son bir şans tanıdı.. Onu bile kullanamadı. Yüz karası bir olay yaratıp çok ağır ceza aldı. İşte Süper Lig başlayalı 8 hafta oldu, Arda hâlâ tribünde.

Heyecanla, hırsla sahaya dönmesini, eski Arda olmasını bekleyenlerin başında geliyordum. Daha birkaç gün önce yazdım da.. Şu yaptığı rezilliğe, ayıba, utanca bakın.. İler tutar tarafı yok. A'dan Z'ye yüz karası, her şey. Rezalet!.. Skandal!.