Cudibey İlköğretim Okulunun kaba inşaatı bitirilirken, ince inşaatına başlandı. Öğretmenevinin ise betonarme imalatına başlanıyor. Okul ve öğretmenevinin yapımının tamamlanmasından sonra Karagöz Meydanı’nda bulunan eski okul ve öğretmenevi yıkılarak meydan yeniden düzenlenerek halkın kullanımına sunulacak.  
Toplam 6 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan ve 17 bin m2 inşaat alanının olduğu öğretmenevi ile ortaokulun kurulacağı alanın inşaat çalışmalarının yüzde 25’lik bölümü tamamlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tarihi Karagöz Meydanını yeniden Trabzon’a kazandırmak için uzun zamandır çalıştıklarını dile getirdi. Karagöz Meydanı’nın kurulacağı alandaki Cudibey Ortaokulu ile Trabzon Öğretmenevinin yıkılacağını hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Buraya 150 yataklı öğretmenevi ile 36 derslikli Cudibey okulunu yapacağız. Bu tarihi alanda bulunan okul ve öğretmenevini yıkarak burayı kentsel meydan olarak yeniden düzenleyeceğiz. Böylece Trabzon şehir merkezine ikinci bir kent meydanı kazandırmış olacağız. Bu alanın altının otopark olarak düzenlenmesi yönünde de çalışmalar gerçekleştireceğiz. Yaptığımız inşaat çalışmalarında önemli bir mesafe aldık. İnşaatların yüzde 25’lik kısmı bitirildi. Okul inşaatının kabası tamamlandı. Öğretmenevinin betonarme çalışması da başlamak üzere.” dedi.