61SAAT HABER SERVİSİ - Başarılı oyuncular Sinan Tuzcu ve Artemis Karaman’ın sahnelediği Yüzleşme Oyunu, 11 Mart 2020 Çarşamba günü KTÜ AKM’de sahnelenecek.

“Yeri doldurulamaz bir kayıp”, “bir cinayet”, “yıldızlaştırılan suç ve suçlu”, “vahşi medya ve nasırlaşmış yürükler” ve “mutluluk bazılarımız için sadece efsane” cümleleriyle tanımlanan “Yüzleşme” oyunu tek perde halinde 65 dakika sürecek.

Grahama Farrow’un yazdığı, Sevda Deniz Karaali’nin çevirdiği ‘Yüzleşme’ oyunun yönetmeni ise yine başarılı oyuncu Emre Kınay…

Yönetmen yardımcılığını Başak Akan’ın yaptığı oyunda ses ve ışık Erkan Kalkan, Dekor Uğur Dumangöz, Müzik ise Jan Up The Set - Doğan Arız, Afiş tasarımı da Burçak Beşlioğlu tarafından yapıldı.

Selçuk Yöntem’in de katkı verdiği oyuna Trabzonlu sanat severlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Oyunun biletlerinin ise Akademi Kitapevi, Sinek Cafe, Nişantaşı Cafe ve www.paso.com.tr, www.biletix.com.tr adreslerinden ulaşılabileceği ifade edildi.

Trabzonlu sanat severler “Yüzleşme’nin oyuncularını ise yakından tanıyor. Bilindiği gibi Sinan Tuzcu, son olarak reyting rekorları kıran ve Trabzon’da çekimleri yapılan ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinde oynamıştı. 

BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN...