Kulüp Başkanı Abdülaziz Baş, As Başkan Mehmet Gültekin Paslıoğlu ile birlikte Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik’i makamında ziyaret etti. Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Lig’de 2017-2018 sezonunun tamamlanmasının ardından teşekkür ziyaretlerine başlayan Zağnosspor Başkanı Baş, Çevik ile bir araya geldiği ziyarette Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nün sezon içerisindeki manevi desteğinden ötürü teşekkür etti.

Baş, ziyarette şunları söyledi; “Zağnosspor Trabzon’u Süper Lig seviyesinde temsil eden, Avrupa’da son iki sezondur kupa mücadelesine katılarak ülkemizin bayrağını dalgalandıran önemli bir kulüp. Bizler bunun sorumluluğu ve bilinciyle hareket ediyor ve temsili en iyi şekilde sağlamak adına gayret gösteriyoruz. Geride bıraktığımız sezonda Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nü maçlarda manevi olarak yanımızda görmüş olmaktan son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim” diyerek Çevik’e teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Çevik de Baş’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmek adına tüm ekibiyle çalıştıklarını belirterek, sporun uygun şartlarda icra edilmesi için üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.