Ziyaretlerine, Konak Camisi’nden Tabakhane mevkisine doğru başlayan Zorluoğlu, Uzun Sokak, Nemlioğlu Cemal Sokak, Doksanoğlu İş Hanı, Hüsamoğlu Sokak, Muhittin Cami Sokak ve Bilaloğlu Sokak üzerindeki esnafı dolaşarak başlayan Zorluoğlu, iş yeri sahiplerini ve vatandaşları selamlayarak hemşehrilerinden destek talep etti.

Beraberindeki partililerle, Zafer Mahallesi Sarrafoğlu Sokak’taki dükkânlara uğradıktan sonra Çarşı Mahallesi’nde Yavuz Selim İş Merkezi ile Mısırlıoğlu Sokak ve Mumhane Müftü Camisi civarında da esnafla hasbihal eden Zorluoğlu’nu temaslarında eşi Sevcan Zorluoğlu da yalnız bırakmadı.  

Ziyaret molalarını çay ocaklarında vatandaşların sorunlarını dinleyerek gerçekleştiren Zorluoğlu, “Esnafın kimi zaman çayını içer kimi zaman simidine ortak oluruz. Hayatımızın her anında birlikte olduğumuz esnaf kardeşlerimize destek vermeye, sorunlarını çözmeye hazırız. Sadece seçimlerden önce değil, seçimlerden sonra inşallah göreve geldiğimizde de esnaf kardeşlerimizle omuz omuza olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hemen her gün farklı ilçe ve mahallelerde esnafla bir araya gelerek kendilerine verdiği önemi gözler önüne seren ve teveccühlerini kazanan Zorluoğlu, gün sonunda Kaymaklı Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışına da katıldı.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYECİLİĞİ UZMANLIK ALANIMIZ”

Cumhur İttifakı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Avukat Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, partililer ve mahalle sakinlerinin de hazır bulunduğu açılışta konuşan Zorluoğlu, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere, en üst düzeyde katılımla ve destekle girilmesi gerektiğini vurguladı.

Büyükşehir belediye başkanı seçildiklerinde yeni bir dönem başlatacaklarını kaydeden Zorluoğlu, ilçe belediye başkanları ile omuz omuza, gönül gönüle vererek, Trabzon’a ve ilçelerine ortak projelerle hizmet üreteceklerini söyledi.

Kaymaklı Mahallesi’nin başlıca sorunlarını dinlediklerini ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, hem Kaymaklı’da hem diğer mahallelerde hem de sahil ilçeleri dâhil olmak üzere il genelinde doğalgazı yaygınlaştıracaklarını anlatarak, “Öncelikli işlerimizden biri doğalgaz işlerini tamamlamak olacak. Diğer sorunlarınızı da takvim dâhilinde bir bir çözeceğiz. Yol sorununuzu da dikkate aldık ve gerekli adımları atacağız. Belediyecilik, bizim uzmanlık alanımız” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, hemşehrilerinin sorunlarını dinleyip gerekli notları aldıktan sonra Kaymaklı Mahallesi’nden ayrıldı.