Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasındaki toplantı salonunda ağırladığı Ak Parti’li kadınlara, seçim kampanya döneminde gösterdikleri başarılı performans ve büyük desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür eden Başkan Zorluoğlu, kadın kollarının seçim sürecinde hem sahada hem de sosyal medyada büyük gayret sarf ettiklerini söyledi. Gerek seçim döneminde gerekse başkanlığı devraldıktan sonra yaşanan yoğunluğun halen sürdüğünü kaydeden Başkan Zorluoğlu, konuklarıyla; göreve geldiği günden bugüne geçen sürece dair gelişmeleri ve yakın zamanda hayata geçirecekleri projeler hakkındaki bilgileri paylaştı.

Trabzon için ulaşım başta olmak üzere ihtiyaç duyulan pek çok alanda önemli dokunuşları olacağını anlatan Başkan Zorluoğlu, “Özellikle şehre dair mutlaka söyleyecek sözleri olan kadınlarımıza ve dezavantajlı kesimlerimize yönelik önemli projeleri hayata geçireceğiz. Bir yandan da sahada, cadde ve sokaklarda, ilçelerde, hemşehrilerimizle olabildiğince çok görüşmeye gayret göstereceğiz. Tüm bu süreçler içerisinde elbette partimizle de yakın diyalog içerisinde olacağız” dedi.

Daha sonra konuşan Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ise, her seçimde olduğu gibi 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde de kenetlenerek, hem il hem ilçe teşkilatlarıyla sahada üstün bir gayret sergilemeye çalıştıklarını dile getirdi. Yakın zamanda Ak Parti’nin kongrelerinin başlayacağını aktaran Sürmen, ilçe, ana kademe, kadın ve gençlik kollarını takiben yapılacak il kongresiyle devam eden süreci tamamlayıp daha canlı bir ekiple 2023 yolculuğuna devam edeceklerini ifade etti.

Genel merkezin projelerini sahada titizlikle uygulamaya çalıştıklarını da bildiren Sürmen, kadın kollarının il çapında sürdürdüğü faaliyetler hakkında bilgi verdiği Başkan Zorluoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu. Ziyaret, Ak Parti’li kadınların şehre dair, gerek kendilerinin gerekse vatandaşlardan iletilen talep, şikâyet ve önerileri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na aktarmasıyla sona erdi.

​​​​​​