AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu Trabzon'a geldi.

Havalimanında kendisini karşılayan partililere seslenen Zorluoğlu Trabzon'u kalkındırmaya geldiğini ve teröristlere şehri dar edeceklerini söyledi. 

ZORLUOĞLU "KALKINDIRMAYA GELDİK"

Zorluoğlu "Trabzon’umuzun dört bir köşesine şahsımın ve Cumhurbaşknımızın selamlarını ve iyi dileklerini getiriyorum. Çaykara, Dernekpazarı Of Hayrat Sürmene Köprübaşı sizleri gönülden selamlıyor. Araklı Arsin Yomra, Maçka, Ortahisar, Akçaabat sizlere saygılarımı sunuyorum. Çarşıbası,  Vakfııkebir, Tonya, Beşikdüzü, Şalpazarı sizlere  derin sevgilerimizi sunuyorum.

Trabzon benim çocukluğumun  ve gençlik yıllarımın geçtiği büyülü bir şehir. Göğsümü gere gere ben Trabzonluyum dediğim baba evi ata yurdu bir şehir. Karadeniz’inde Türkiye’nin de yıldızı kültür sehri sanat şehir. Şehitlerimizin gazilerimizin hatırası bu şehir. 

Büyük insanların biz emenaet ettiği bu şehre gözümüz gibi bakmak şerefimiz gibi sahip çıkmak zorundayız. Sizlere himzetkar olmak için geldik. Trabzon büyükşehir doyamadım tadına uzaktan sevmek olmaz gel yakına yakına işte bugün biz yakına geldik. Trabzon için çalışmaya ter dökmeye vakit Trabzon vakti demeye geldiik. El ele Trabzon’umuzu kalkındıırmaya geliştirneye geldik. Bu vuslat bu buluşmanın bebim için önemi var.

TERÖRİSTLERE ZİNDAN EDECEĞİZ

Terörle mücadeleye dikkat çeken Zorluoğlu "Yıllarca ülkemin dört bir yanına hizmet ettim. Ankara’da önemli sorumluluklar aldım. Van'da hem vali hem de başkan olarak görev aldım. Bir tarafta sefkatli mücaadele verdik diğer yanda da teröristlere Van’ı ve dağlarını dar ettik. Zindan ettik. 

Allah’ın izniyle memleketimizin dağlarında ovalarında köylerinde tek bir terörist kalmayıncaya kadar da bu mücadele devam edecektir.

ZORLUOĞLU BÖYLE KARŞILANDI