61SAAT HABER SERVİSİ

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Zorluoğlu seçim çalışmaları kapsamında Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile beraber Trabzon Atatürk Alanında halkın sorunlarını dinledi. 

Seçim çalışmalarında halktan çok güzel ilgi olduğunu belirten Zorluoğlu; “Gerçekten halkımız bizi görmekten bilhassa beraber görmekten çok memnunlar. Sıkıntısı olanlar sıkıntısını aktarıyor, çok güzel bir teveccüh var bundan da büyük memnuniyet duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Seçimlerden sonrada halkın yanında olacağını kaydeden Zorluoğlu; “İnşallah vatandaşımızla bu şekilde olan diyaloglarımız sadece seçim zamanında değil esas seçimden sonra sıklıkla gerçekleşecek. Ahmet Başkanımla el ele vererek Ortahisar’a ve tüm Trabzon’a hizmet edeceğiz” dedi.

Halktan çok iyi tepki var!

Seçim çalışmasında Zorluoğlu’yla beraber Trabzon Atatürk Alanında halkın sorunlarını dinleyen Ahmet Metin Genç Zorluoğlu’na halktan çok iyi bir reaksiyon olduğunu kaydetti. Konuşmasına “Murat Bey’e olan bu ilgiliyi daha önceden biliyoruz ama bugün beraber gezerken halkımız görmeden başkanımız hakkında bir kanaate sahip oldu” diye devam etti.

Zorluoğlu’nun Trabzon genelinde çok iyi bir başkan olacağına değinen Genç; “Başkanımız Trabzon’da çok iyi bir yönetim anlayışını ortaya koyacak, bunu açıkladı ve her fırsatta dile getiriyor. Bu şehir bizim şehrimiz çivi çakan herkesten Allah razı olsun. Nasip olursak yeni dönemde değerli başkanımla beraber yeniden hizmet etmeye devam edeceğiz. Vatandaşın ilgisi büyük bunun yanında beklentisi de büyük bu beklentileri de karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

En çok ulaşımda yakınma oluyor!

Trabzon halkının genel olarak istekleri sorusuna Zorluoğlu; “genel olarak halkın Trabzon merkezde ulaşım ve trafik hakkında yakınmalar oluyor. Bizimde önümüzde açıklayacağımız projelerde ilk sırada bu sorun yer alacak. Bunun dışında istihdam ile ilgili bazı sıkıntılar var, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde daha fazla bir talep var. Gençlerimiz bu faaliyetleri arzu ediyorlar. Turizm noktasında eksik olan bazı yatırımlar var, ışıklandırmalarla ilgili ve otoparklarla ilgili eksikler var. İnşallah bütün ilçe belediye başkanlarımızla beraber tüm sorunları halledeceğiz” dedi.