Ahşap kapalı kamelya, üst kısmı kapalı, korkuluk kısmından çatı kısmına kadar açık ve korunaksız şekilde imal edilmiş olan ürünlerdir. Özellikle bahar ayları ve yaz aylarında son derece konforlu bir kullanım sağlamaktadır. Kış aylarında ise üzerinin kapalı olması kullanım imkânı sağlamaktadır.

Ahşap Kapalı Kamelya Modelleri

Kapalı kamelyalar ahşap çardak çeşitleri içerisinde yer almaktadır. Farklı şekil ve modellerde üretilmektedir.

Günsoy firmasının en çok tercih edilen ahşap kapalı kamelya çeşitleri şu şekildedir.

  • Perdeli kamelya; şık ve dekoratif bir görüntüye sahiptir. Kamelyada bulunan perdeler istenildiği zaman kapatılıp açılabilmektedir. Kullanılan perde kumaşı dış etmenlere karşı dayanıklıdır.
  • Şeffaf brandalı kamelya; korkuluk kısmı kalın ve renkli branda ile çevrilidir. Korkuluk üzerinde açık kalan kısımlar ise şeffaf branda ile çevrilidir. Bu üründe kullanılan brandalar yanmaz niteliktedir.
  • Camlı kamelya; ahşap kamelya etrafının cam ile kapanması şeklinde oluşturulmaktadır.
  • Odalı kamelya; tek odalı ahşap kamelya, ahşabın sıcak ve soğuğu izole edilmesinde etkili olması sebebi ile önemli derecede enerji tasarrufu sağlamaktadır. Yılın tüm aylarında oldukça keyifli anların geçirilmesini sağlayan bir kamelya türüdür.

Günsoy sitesi bahçelerde ve dış mekânlarda yaşam alanları oluşturulmasında yardımcı olmaktadır.

Ahşap kapalı kamelya fiyatları tercih edilen model, ölçü, işçilik ve kullanılan ürünlerin kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Günsoy firması yerinde ölçüm işlemini gerçekleştirmekte ve alanın ihtiyacı olan kamelyayı projelendirerek kullanıcının beğenisine sunmaktadır. Tüm bu işlemler neticesinde maliyet hesaplaması yapılarak kullanıcıya fiyat bilgisi sunulur.

Kaynak: https://www.gunsoy.com.tr/ahsap-cardak-kamelya-veranda/