Dün gerçekleştirilen oturumda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de yer almadı. Başkan Genç'in, Ankara’da çeşitli temaslarda bulunmak üzere şehir dışında olduğu öğrenildi. Ankara programı kapsamında en dikkat çeken görüşmelerden biri ise Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’e yapılan ziyaret oldu.
CHP’li belediye başkanları da meclis oturumunda yer almadı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gerçekleştirilen toplantıya katılmak üzere Ankara’da bulunuyordu.
Katılım sağlamayan diğer belediye başkanlarının ise çeşitli programları sebebiyle toplantıya iştirak edemedikleri belirtildi.





