Tez yazan yerler işi son zamanlarda Türkiye’de popüler hale gelmiştir. Birçok öğrenci, işlerinin yoğunluğundan, gerekli yöntem ve teknikleri bilmediklerinden tezlerini profesyonel yardım alarak yazdırmaktadırlar.

Tez Nedir?

Tez, üniversite mezuniyeti sonrası hayatına yüksek lisans yaparak devam eden ve akademik kariyer yapmak isteyen öğrencilerin, yüksek lisansa başladıktan ve ders dönemini bitirdikten sonra tamamlaması gereken bir aşamadır. Yüksek lisanstan sonra şartları sağlayan öğrenciler doktora eğitimlerine devam etmektedir. Doktora ders döneminden sonra tez yazılması gerekmektedir. Tez belli bir konu üzerinde bir iddiayı ortaya atarak onun kabul edilebilir ya da edilemez olduğunu ispatlamaya yarayan bir araştırmadır. 

Tez Nasıl Yazılır?

Düz bir yazı yazar gibi tez yazmanız mümkün olmamaktadır. Tez her aşamada belli kuralları olan ve titiz bir çalışmayla ortaya konabilen bir işlemdir. Tez danışmanlığı bu noktada önem kazanmaktadır. Bu aşamada size yardımcı olacak, donanımlı bir tez danışmanıyla çalışmanız sizin yararınıza olacaktır. Tez yazımında birçok kaynaktan yararlanmanız gerekmektedir. Yararlandığınız kaynaklardan alacağınız bilgileri, kaynakta bulunduğu şekliyle almanız mümkün değildir. Okuduğunuz bilgileri anladığınız şekilde farklılaştırarak yazmazsanız intihal suçu işlemiş olursunuz. İntihal çok ciddi bir suçtur. Eğer tespit edilirse yazdığınız tez iptal edilir. İdari ve adli soruşturmalar geçirebilirsiniz. 

Tez Konusu Belirleme Nasıl Yapılır?

Tez yazımı uzun bir süreç olduğu için yazmaktan sıkılmayacağınız ve severek çalışacağınız bir konu tercih etmeniz gerekmektedir. Yoksa bu tez sizin için bir işkenceye dönüşebilir. Bu aşamada size tez yazdırma fiyatları seçeneği sunulmaktadır. Tez konusu belirleme aşamasında sizlere destek olarak tez danışmanınızın beğeneceği konuları bulmanızda size yardımcı oluyoruz. 

Neden Profesyonel Tez Yazdırma?

İçinden çıkamadığınız tez konularında, tez danışmanınız hiçbir şekilde yazdıklarınızı beğenmiyorsa, vakit bulupta tezinizi bitiremiyorsanız, azami tez teslim etme sürenize çok az kaldıysa bu seçeneği tercih edebilirsiniz. Tez yazım kurallarını bilen ve harfiyen uygulayan profesyonel bir ekip sayesinde ilk savunmada tezinizin geçmesini sağlıyoruz. Tezinizi tamamladıktan sonra savunma esnasında nasıl bir sunum yapacağız konusunda sizlere destek oluyoruz. Özellikle sosyal bilimler alanında birçok danışman SPSS, AMOS  gibi uygulamalarda veri analizi yapılmasını talep ederek, tamamen teorik olarak hazırlanan tezleri kabul etmemektedir. Tez yazdırma olarak bu noktada uygulamaları yapıyoruz. Bu uygulamalar için gerekli olan saha çalışmalarını ekibimizdeki arkadaşlarımız aracılığıyla tamamlamaktayız. 

Avantajlarımız Nelerdir?

Tez konusunu belirlediğimiz andan itibaren bütün aşamalarda tezlerinizin hazırlanmasında çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. İntihal kurallarına dikkat ederek, intihal tespit etme programlarını kullanarak en ufak bir intihalin bile önüne geçiyoruz. Tez İzleme Komitesi raporlarını hazırlayarak, jürilerin beklentileri doğrultusunda tezinizde gereken düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz. Sosyal bilimler, fen bilimleri, eğitim bilimleri ve güzel sanatlar dallarında alanında uzman hocalarımız eşliğinde çalışıyoruz. Bunu yanı sıra tezsiz yüksek lisans projelerinizde titizlikle yürütülmektedir. Bazı üniversitelerde mezuniyet şartı olarak tezden makale üretme şartı bulunmaktadır. Tez yazdırma ücretleri ile bu aşamada yine uygun fiyatlarımızla ve profesyonel ekibimizle sizlere destek olmaktayız. Tezlerinizi her üniversitenin belirlediği yazım kurallarına uygun bir şekilde hazırlayarak dilbilgisi kurallarına %100 uyumlu tezler ortaya çıkarmaktayız.