İstanbul Evde Paketleme İşi İle Para Kazanma Gittikçe büyüyen ülkemiz ve beraberinde büyük iş hacmi evlere ek iş fikirleri konusunda yeni kapılar açmaya devam ediyor. En çok tercih edilen işler ve aylık kazançları ne kadardır bunları hep beraber inceleyelim.

İstanbul evde paketleme işi veren firmalar hangileridir


Evde yapılabilecek ek işler arasından farklı sektörleri sizler için bir araya topladık. İşveren firmalar neden evlere ek iş veriyor? Çünkü hem zamandan hem de masraftan kurtularak daha iyi bir iş çıkartıyorlar. Yol, yemek, personel sıkıntısı yerine evlere ek iş ve paketleme işi vererek daha karlı çıkmış oluyorlar. O yüzden İstanbul evde paketleme işi yapmak daha karlı olmuş oluyor. Sizler de evde daha rahat bir ortamda çalışma imkanı ve aylık ortalama 1.300 TL – 2.000 TL arası bir gelir elde etmiş oluyorsunuz.
evde ek iş yaparak para kazanma

İstanbul evde yapılabilecek paketleme işleri nelerdir

1- İlk olarak İstanbul kına paketleme işi en fazla tercih edilen işler arasında yer alıyor. Kına geceleri ve düğünler için hazırlanan bu kınalar, çeşitli firmalar tarafından hazırlanmak üzere evlere paketleme işi olarak veriliyor. Malzemeler firma tarafından sizlere ulaştırılıp, haftalık olarak evinizden alınıp ödemeniz elden yapılıyor. Günlük 3- 4 saat çalışarak evde kına paketleme işi İstanbul için tek kişi aylık 700 ile 1.000 TL arasında para kazanabiliyor.

2- Boncuk paketleme işi: Bu işi veren firmaların sayısı azalsa da, günümüzde boncuk paketleme işi İstanbul’da halen yapılmaktadır. Boncuk paketleme işi birçok tekstil atölyesi tarafından daha çok evde bulunan ev hanımlarına verilen bir iştir. Rahat bir iş olmasıyla beraber kazancı da oldukça azdır. Aylık ortalama 300 – 500 TL arasındadır. Bu yüzden sürekli bir iş için diğer evde paketleme işi veren firmalara bakmanız daha iyi olacaktır.

3- Düğme paketleme işi İstanbul: Bu işin diğer işlere nazaran kazancı biraz daha fazladır. Bu işi uzun yıllar, sürekli bir işte çalışıyor gibi evinizden yapabilirsiniz. İstanbul evde ek iş olarak yapılan düğme paketleme işi yine tekstil firmaları ve konfeksiyonlar tarafından çokça verilmektedir. Daha çok pantolon, gömlek, kazak üreten bu firmalar evde ek işverenler arasında önde gelmektedir. Aylık ortalama 1.000 ile 1.500 TL bir para kazanabilirsiniz. Düğmeler ve ipler paketler halinde evinize getirilip, her hafta biten işler teslim alınıyor ve ödemeler haftalık veya aylık yapılabiliyor.
Kaynak : Paramatix.com