Teknolojinin hayatımıza daha da fazla entegre olması bizleri teknoloji bağımlısı yaptı elbette. Ancak, teknolojinin zararlarından çok daha fazla faydası olduğu da yadsınamaz bir gerçek. Bugün, onlarca ansiklopedi karıştırmadan; sadece aradığımız sorunun yanıtını “en net ve en doğru şekilde” olarak bulabildiğimiz Google arama sonuçları, kuşkusuz bizler için bir veli nimet. 

Hayatı kolaylaştıran internet teknolojisine ise yoğun ilgi gösteren bizler aradıklarımızı daha kısa sürede ve en iyi sonuçlarla bulabilmek istiyoruz. Google gibi büyük arama motorları ise “ne aradığımızın hiçbir önemi olmadan, bize aradığımızı en iyi şekilde en kısa sürede sunmak için” adeta yarışıyor. Google haliyle bu yarışın en önde isimlerinden birisi. 

Geleneksel reklam mecralarına eğilimi azalan tüketicileri bulabilmek ise markalar için ancak ve ancak arama motorları sayesinde mümkün olmaya başladı. Bu nedenle, dijital ajans kavramı da hayatımıza bir anda girmiş oldu. Hedefledikleri potansiyel müşterilerine ulaşmak için dijital mecraları kullanan markalar, dijital mecraların daha az bütçe gerektirmesini ise oldukça sevdi. Google’ın “daha iyi kullanıcı deneyimi” adına sürekli algoritmalarını güncellemesi de yine markaların işine geldi. Aradıkları hedef kitlelere oldukça minimum bütçelerle hem de ölçülebilir sonuçlarla ulaşabilen markalar tüm bu süreci yönetmek içinse SEO ajansı ya da sosyal medya ajansı hizmetlerine başvurmaya başladı.

En İyi İstanbul Reklam Ajansları Arasında Gösterilen Fevreka, Aynı Zamanda İçerik Ajansı Olarak da Hizmet Veriyor

Arama motorlarında görünmek için kuşkusuz içeriğin önemi büyük. Ziyaretçilerine istediklerini içeriklerle verebile siteler günümüzde Google nezdinde daha değerli. Bu nedenle, Fevreka da kendisine içerik metin yazımı konusunda başvuran firmalara içerik ajansı olarak hizmet veriyor. 

Peki, İçerik Ajansı Fevreka Nasıl Bir Hizmet Veriyor?

Gerek SEO çalışmaları gerekse de sosyal medya yönetimi için “içeriğin önemi “çok büyük. Bilinçlenen internet kullanıcısı artık “özgün olmayan içerikleri” diğer sitelerde gördüğü için okumuyor ve direk siteleri terk ediyor. Büyük bir çoğunluğu ise içeriği hızlı okuma ile inceleyip aradığını bulamadığı için yine çıkıyor. Google nezdinde “siteden çıkma oranı” da oldukça önemli. Hem kullanıcılarına en iyi bilgiye ulaşma deneyimini sunan hem de kaliteli bir içerik sağlayan siteler Google nezdinde “sıralamayı hak ediyor” ve bu da siteden çıkma oranlarına olumlu olarak yansıyor. 

Fevreka, sadece içerik yazımı değil sizin tüm SEO faaliyetlerinizi ve o anki durumlarınızı baz alarak sizlere içerik ajansı olarak hizmet verir. Gerek sosyal medya için gerekse de SEO çalışmalarınız için gerekli içerikleri en kısa sürede hazırlayan Fevreka, sizin yerinize her şeyi zamanında “eksiksiz” bir şekilde tamamlar.

Dijital Ajansı Hizmetleri Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Fevreka’ya Ulaşın!

Markanız ile ilgili sormak istediğiniz ya da almayı düşündüğünüz tüm hizmetler için Fevreka’ya ulaşabilirsiniz. Rakiplerinizi kısa sürede minimum bütçeyle geride bırakmak ve müşterilerinize daha iyi bir dijital etkileşim sunmak için Fevreka’ya güvenin!