Yollanan bu diyet listesini uygulamak konusunda yalnız olduğunuzu düşünüyorsanız online diyeti yanlış tanıyorsunuz demektir. Online diyet, diyetisyen ile online olarak görüşme yapma olarak açıklanabilir. Yüz yüze yapılan görüşmelerden tek farkı internet üzerinden yapılıyor olmasıdır. Bunun dışında her şey hemen hemen aynıdır. Online diyet yapmak birçok açıdan hayatınızı kolaylaştırır. Evden çıkmak istemediğiniz zamanlarda, işten izin alamama durumlarında, sık sık seyahat etme ya da yurtdışında yaşam gibi durumlarda online diyet en iyi seçenektir. Bunun yanı sıra vakitten tasarruf etmek için de online diyet yapmayı tercih edebilirsiniz. Dilediğiniz her an diyetisyeninizle whatsapp üzerinden iletişim kurarak diyetinizi en iyi şekilde sürdürebilirsiniz.

Aristo Diyeti ile Online Diyet

Dr. Gönül Ateşsaçan’ın kitabını da çıkardığı (Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam Kitabı) Aristo Diyeti ile ilk ay kilonuzun %10’unu verebiliyorsunuz. Kendisi ilk hafta 1 beden, ilk ay ise iki beden incelebileceğinizi söylüyor. 

Aristo Diyetine başlamadan önce hastaların saç telinden genel sağlık analizi yapılıyor. Bu analiz sayesinde kişinin vücudu ile ilgili birçok bilgi elde ediliyor. Örneğin alerjisi olduğu ve kendisine kilo aldıran gıdaları teşhis etmekten tutun da hangi iç organlarının hassas olduğuna kadar detaylı bilgi elde edilebiliyor. Başka birisi için sağlıklı olan bir yiyecek başka birisi için kiloya sebep olabiliyor. Hemen hemen her insanın bu tarz farklılıkları var. Bunlar belirlendikten sonra size özel bir diyet listesi hazırlanıyor. İlk haftadan itibaren hem ruhsal olarak hem de fiziksel olarak iyi hissedeceksiniz ve vücudunuzda gözle görülür değişiklikler olmaya başlayacak.

Online Diyet Yapmanın Avantajları

Gittiğiniz bir davette diyetinizin dışına çıkmanız gerekebilir, çıktığınız seyahatte küçük bir kaçamak yapmış olabilirsiniz. Bunlarla ilgili motivasyonunuzu kaybetmemek ve kaçamağı büyüterek diyeti bırakmak yerine bir sonraki randevuyu beklemenize gerek kalmadan diyetisyeninize başvurabilirsiniz. Böylece vereceği önerilerle diyetinizde denge kurabilir ve motive bir şekilde devam edebilirsiniz. Diyetisyeninizden anlık bildirimler almak, her an takip edildiğinizi bilmek, diyetinizle ilgili kendinizi kötü hissettiğinizde destek almak için online diyet en idealidir.

Diyetin başarıya ulaşmasının en önemli kurallarından biri kişiye özel olmasıdır. İşte online diyetlerdeki başarının sebepleri arasında da bu yatar. Saç telinizden yapılan genetik testinde neden kilo veremiyor olduğunuzla ilgili tüm sebepler ortaya konur. Bu sebepler değerlendirilir ve tamamen size özel olacak şekilde bir diyet listesi oluşturulur. Size verilen bu diyet listesini nasıl uygulayacağınız ile ilgili bilgi ve öneriler de online görüşmelerde aktarılır. Kendi kendinize tartılmak ve beden ölçülerini almak da sizi her hafta daha da hevesli hale getirir. İlerlemenize göre haftalık olarak diyet listeniz güncellenir ve diyetisyeninizin bildirimleri de buna göre değişiklik gösterir.

Online diyet programları diyetlerin sürdürülebilirliğini arttırdığı ve davranış değişikliklerini kolaylaştırdığı için kalıcı kilo vermeyi sağladığı gözlemlenmiştir. Siz de kalıcı kilo vermek ve sağlıklı bir yaşam sürmek için onlinediyetim.com adresinden Dr. Gönül Ateşsaçan ile görüşerek online diyet desteği alabilirsiniz.