61saat.com'un 30 Nisan tarihli Politik Güğüm köşesinde yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

CHP Trabzon İl Teşkilatları, son gelen bir haberle derin bir endişeye kapıldı. CHP’nin Trabzon’da düzenlediği protesto ve benzeri etkinliklerde okuduğu şiirlerle hafızalara kazınan Nermin Eyüboğlu, sandalyeden düşmesi sonucunda kalçasını kırdı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan 91 yaşındaki Nermin Eyüboğlu, burada tedavi altına alındı.

Yaşı nedeniyle tabii ki diğer hastalıkları da mevcut…

Eyüboğlu’nu dün Trabzon’daki her etkinlikte beraber olduğu CHP’li dostları da yalnız bırakmadı.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, yöneticiler, CHP Ortahisar Kadın Kolları Başkanı Şennur Güler Özkan ve partililer, Eyüboğlu’nu ve ailesini hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Batmaz, “Büyüğümüzdür, her mitingimize gelip şiirlerini okuyan bir ablamızdır. Değerlerimizi ziyaret ediyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.

Nermin Eyüboğlu, hatırlanacağı üzere en son Mart ayında Meydan’da, İBB’nin tutuklu başkanı Ekrem İmamoğlu için düzenlenen eyleme katılmış ve burada şiir okumuştu.

Eyüboğlu’nun İmamoğlu için okuduğu şiir, birçok haber platformunda da gündem olmuştu.

30-2

Kaynak: 61SAAT HABER MERKEZİ