Halis Özkahya, Özgüç Türkalp ve onların gibileri MHK’nın içine köstebek gibi yuvalandıklarını aşikardır. Trabzonspor’a yaptıkları kıyımları tek başlarına mı yapıyorlar? Bunun adı şampiyonluk adayı Trabzonspor’u budama ve durdurma operasyonudur. Kasıtlı da yapılmaktadır. Bu da aşikardır. Dün akşam bu köstebeklerden ikisi el ele vererek Trabzonspor’un iki penaltısını bir de bariz golünü vermemişlerdir. Da Costa’ya yapılan faul ile birlikte Nwakaeme’ye yapılan hareket de bariz penaltıydı. Golü ise tartışılmayacak bir biçimde goldü.

Yahu sizler çocuk mu kandırıyorsunuz? Veya öyle mi sanıyorsunuz. VAR’daki sen… Pozisyonları es geçtin. Hakemi çağırma lütfunda bulunmadın. Trabzonspor ikinci golü atınca hakemi çağırma lütfunda bulundun, birlikte güya seyredip daha doğrusu seyretmiş gibi yaparak buz gibi golü iptal ettiniz. Baktılar ki ne olur ne olmaz bakarsın uzatma dakikalarında bunlar gol atabilirler deyip, uzatmaları da oynatmadınız. Böylelikle ağa babalarınızdan aldıklarınız haysiyetsiz görevi başarılı bir şekilde ifa ettiniz. Kutlarım sizleri. Tek sizi değil tabi federasyonu da MHK’yi de. 

Şimdi bu ilk olmadı, son da olmayacaktır. Bunların sayısı az değildir. Bunlar Türk futbolunu kemiren kemirgenlerdir. Bakın açık söyleyeyim… Artık Trabzonsporluların canını fazlasıyla yakmaya başladınız. Siz kemirgenler… Türk futbolunun üzerinden elinizi çeker misiniz çekmez misiniz bilmem ama Trabzonspor’un üzerinden o kirli ellerinizi çekin artık. 

Bakın hiçbir zaman başkasının hakkını yemeyi içimize sindirmemişizdir. Ama kendi hakkımızı da başkasının yemesine de müsade etmeyeceğimizi bilin artık. Trabzonspor taraftarlarının canlarının yanmasını gözyaşı dökmeyi hatta kalp krizinden ölmeyi istemiyorlar. Bu yapılanları içlerine sindiremiyorlar. 

Bakın köstebekler, bunun vebali de bedeli de ağır olur. Ben sizleri ve yandaşlarınızı uyarmak istiyorum hepsi o kadar. Bu senaryo bir daha oynanmasın diyorum Türkçesi. 

Gelelim madalyonun diğer yüzüne… Sevgili hocam, Trabzonspor takımı 4-5 maçtır oyunu önde mi oynayalım, kontrollü mü oynayalım yoksa gol attıktan sonra geriye mi yaslanalımları gibi git gelleri oynuyorlar. Eskide olduğu gibi değil de Bordo-Mavililer önce skor diyorlar. Tamam da hocam, kötü oyunla skor tezattır diye düşünüyorum. Zaman çok daralıyor. Orta sahaya çeki düzen gerekli diye düşünüyorum. Sosa’nın biraz daha ağabeylik görevini üstlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Evet hocam son 4 maçta hep aynı golleri yedi savunma. 

Dünkü maçta bir şey daha oldu dikkatimi çeken. Sörloth 3-4 kişinin markajından kurtulamadı. Yani yalnızlara oynadı. Sosa’yı da aynı şekilde markaja alıp suyun yolunu baştan kesmiş oldular. Bundan sonraki maçlarda aynı şeylerin olmayacağını düşünebilir misiniz? 

Benden söylemesi…