Ne sıkıntılı bir sezon geçiriyoruz. Lazım değil bir maçta olsa az teknik hatalı iyi futbol gelecek adına iyi şeyler konuşabilsek yazabilsek.

Ersun böyle yaptı, Rıza şöyle yaptı yaza yaza koca sezonun sonuna geldik. Beni okuyan binlere bu konuda gına geldiğini farkındayım.

Ama yapacak bir şey yok olanları yazmak zorundayım. Dönelim dünkü maça ardı ardına 2 oyuncunun sakatlanması büyük şanssızlıktır. Maçın başlarında direkten vede kaleciden dönen topların bazılarının şanssızlık bazılarının ise beceriksizlikti.  

Evet bir gol olsa o dakikalarda beşlik olurdu Sivasspor. Maçın sonunda Samet’te alan daralttım 3 puanı böyle aldım diye böbürlenemeyecekti. Kaçan gollük pozisyonlar bir bir erirken, atamayana atarlar realitesi futbolculara kenar yönetimine tedbir alın diye bağırıyordu. Bu bir kural değildir. Ama tedbir alın işaretidir bana göre. Futbolcular Okay hariç nasıl olsa atarız havasından zerre kadar taviz vermediler. Ya kenar yönetimi kazanmak için her zamanki gibi filmi geriye sarıp seyir ettiler. 

Ha hakkını yemeyelim, Rodallega’yı son 3 dakika yerine 15 dakika kala oyuna aldılar.  Orta alanın dalgakıranı olan Okay’ı stopere çektiler. Yedekte 2 stoper olmasına karşın. Sivasspor forvetinin önünü açmak için gayret sarf ettiler. Yusuf’u yine çizgiye çekip rakip kaleden uzaklaştırdılar.  Başka ne yaptılar “herkes görevini yaptı şanssızdık “ dediler.  

Yahu Rıza hoca sen bizim futbol aklımızla dalga mı geçiyorsun. Bu görevini herkesin yaptığı dediğin futbolcular adeta yürüdüler maç boyunca, mücadele mi hak getire..

Emekliler takımına döndük düşen kalkamıyor bir de Burak efendi taraftarlara bağırsanıza diye hareketler çekiyor. Kaptan sen ve arkadaşların önce yüreğini ortaya koysunlar taraftar gereğini yapar. Bir de bu takımda kaldığın sürece asla unutma Trabzonspor taraftarı takımını ateşlemez takımı taraftarını ateşler. Bu güne kadar hep böyle olmuştur. O hareketin gülünçtü bana göre. Trabzonspor takımını hala tanıyamamışsınız. Bu Trabzonspor kuralıdır. Bu böyle bilinsin. Bir de fahiş paraların karşılığını vermeyen herkese o paralar haram olsun diyorum. 

Uğurcan Çakır’a yediği bu normal golleri kafasına takmamasını ve önüne bakmasını tavsiye ediyorum. 

Son sözüm Ağaoğlu yönetimine zararın neresinden dönerseniz kardır kuralarını zaman geçirmeden işleterek bahar temizliğine lütfen başlayın. Bir de Samet sesleri geliyor kucağımıza sakın ha! Bu yıkım ekibine bir yenisini eklemeyin. 

Sivas’ı Karabükspor’u Manisaspor gibi sıradan takımları çalıştıran teknik adamlara Trabzonspor gibi büyük bir takımın kapısını kapatın artık. Gına geldi.