Sikan, şu anda oyun süresinden memnun olmadığını ifade etti.

Teknik direktör Fatih Tekke ile herhangi bir anlaşmazlık yaşamadığını belirten Sikan, “Teknik direktörle bir anlaşmazlığım yok. Ancak durumu biraz kafa karıştırıcı buluyorum. Menajerimle de bu konuyu konuştum ama kimse nedenini bilmiyor gibi görünüyor” dedi.

Teknik direktörle doğrudan bu konuda konuşmayı denemediğini söyleyen oyuncu, “Bu tür konular hakkında hocayla tartışmaya alışkın değilim. Sadece antrenman yapmaya ve ilerlemeye odaklanıyorum” ifadelerini kullandı.

Sikan, geçmişte Shakhtar’da benzer durumlarla karşılaştığını ve artık bu tür durumlara alıştığını belirterek, “Bunun üzerinde durmaya gerek olmadığını anlıyorum. Kalbime almadan, antrenman yapmaya devam etmem gerekiyor” diye konuştu.