KANLAR İÇİNDE YERDE YATIYORDU
İHA'daki habere göre olay; Samsun'un Bafra ilçesinde meydana geldi. Bir apartmanın girişinde kanlar içinde hareketsiz halde yatan kişiyi fark eden vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerince yapılan incelemede, ölen kişinin Erkan Cömert (52) olduğu tespit edildi.
EVİNİN GİRİŞİNDE KAN İZLERİNE RASTLANDI
Cömert'in yaklaşık 100 metre ileride bulunan evinin girişinde ve evin içinde kan izlerine rastlandı.
KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİ YA DA KİŞİLER TARAFINDAN DARP EDİLDİ
Yapılan ilk değerlendirmelere göre Erkan Cömert'in evinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından darp edildiği belirlendi.
OLAYLA İLGİLİ ARAŞTIRMA SÜRÜYOR
Cömert'in darp edildikten sonra mı apartman girişine kadar geldiği, yoksa olaydan sonra başka kişiler tarafından mı oraya bırakıldığı ise araştırılıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.





